kiss-logo
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Νέο άλμπουμ ετοιμάζει ο Robbie Williams

Ο Robbie Williams έχει ένα νέο άλμπουμ στα σχέδιά του, και το προωθεί μέσα από ένα σύντομο προσωπικό βίντεο...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Robbie Williams έχει ένα νέο άλμπουμ στα σχέδιά του, και το προωθεί μέσα από ένα σύντομο προσωπικό βίντεο που μόλις κυκλοφόρησε.

Το μήνυμα του Williams απευθύνεται σε οπαδούς και μη, καθώς θα περιλαμβάνει ακυκλοφόρητα μέχρι σήμερα τραγούδια και σπάνιες demo ηχογραφήσεις από το παρελθόν.

Ο πάλαι ποτέ frontman των Take That, προσδιορίζει το νέο υλικό ως μια συλλογή τραγουδιών: «Για τα οποία είμαι πολύ υπερήφανος αλλά για κάποιο λόγο δεν καταφέραμε να τα ενσωματώσουμε σε προηγούμενες κυκλοφορίες ενώ θα έπρεπε».

Όπως συμπλήρωσε άλλωστε: «Πρόκειται για εκπληκτικά τραγούδια - αλλά δεν έχουν γραφτεί στη λογική ότι πρέπει οπωσδήποτε να συνθέσω ένα μεγάλο χιτ σαν να πρόκειται για ζήτημα ζωής ή θανάτου».

Ο τίτλος του επερχόμενου άλμπουμ είναι ''Under The Radar Volume 2'' και πρόκειται να κυκλοφορήσει στη διάρκεια του έτους, ενώ το υλικό καλύπτει ένα ευρύτερο φάσμα από την εικοσαετή σόλο καριέρα του Williams.

Τον προηγούμενο μήνα πάντως, ο Robbie Williams δάνεισε τη φωνή του για μια επανεκτέλεση της επιτυχίας των Simon & Garfunkel με τίτλο ''Bridge Over Troubled Water'', για τον σκοπό της ενίσχυσης των θυμάτων της καταστροφικής πυρκαγιάς του Grenfell Tower στο Λονδίνο.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker