kiss-logo
Now playingBABY ONE MORE TIME BRITNEY SPEARS
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Επιμένουν στην κορυφή οι δημιουργοί του "Despacito"

Οι Luis Fonsi & Daddy Yankee, έχουν κατακτήσει την κορυφή του Billboard Hot 100 chart, και δεν φαίνεται πως θα την αποχωριστούν σύντομα..
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Οι Luis Fonsi & Daddy Yankee, έχουν κατακτήσει την κορυφή του Billboard Hot 100 chart, και δεν φαίνεται πως θα την αποχωριστούν σύντομα.

Η συνεργασία των δυο μουσικών από το Πόρτο Ρίκο με τον Justin Bieber για την κυκλοφορία του σινγκλ "Despacito", τυγχάνει μεγάλης αποδοχής κυρίως στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου το δημιούργημα των τριών έχει κατακτήσει την πρώτη θέση του chart και παραμένει για οκτώ συνεχείς εβδομάδες.

Το "Despacito" βρίσκεται επίσης στην κορυφή της λίστας με τις ψηφιακές πωλήσεις για ένατη εβδομάδα, προσμετρώντας 136.000 downloads σύμφωνα με την εταιρία Nielsen Music.

Καθώς είναι επίσης στην κορυφή του Streaming Songs chart για όγδοη εβδομάδα, το τραγούδι συγκεντρώνει 62.6 εκατομμύρια streams στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών, ενώ στο Radio Songs που καταγράφει τις ραδιοφωνικές μεταδόσεις, το "Despacito" έχει καταγράψει μέχρι σήμερα 143 εκατομμύρια μεταδόσεις.

Το "Despacito" είναι μεταξύ άλλων, το Latin single με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς έφτασε μέχρι τη δεύτερη θέση του Ηοt Latin Songs chart και την τρίτη θέση του US Latin Streaming Songs chart καταγράφοντας δυο εκατομμύρια streams.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker