kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

H Adele αποχαιρετά το κοινό της

«Σας ευχαριστώ για όλη σας την αγάπη και καλοσύνη. Θα τα θυμάμαι όλα αυτά για το υπόλοιπο της ζωής μου»...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

H Adele Laurie Blue Adkins, όπως είναι ολόκληρο το όνομα της ταλαντούχας τραγουδίστριας από το Tottenham της Μεγάλης Βρετανίας, δηλώνει σήμερα ότι εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να βάλει ένα οριστικό τέλος στις περιοδείες της.

Όπως έγινε γνωστό, η Adele αποφάσισε να ολοκληρώσει την τελευταία της περιοδεία πραγματοποιώντας τέσσερις ζωντανές εμφανίσεις σε αντίστοιχες ημερομηνίες στο Wembley Stadium.

Η τραγουδίστρια που ξεχώρισε και διακρίθηκε αρχικά μέσα από την πλατφόρμα του Myspace, δήλωσε κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στην πρώτη από τις τέσσερις συναυλίες στο στάδιο Wembley, ότι σκέφτεται να κλείσει για πάντα τον κύκλο των περιοδειών της.

Η Αdele, μέσα από ένα χειρόγραφο γράμμα που διανεμήθηκε με το πρόγραμμα της συναυλίας, εξήγησε γιατί αισθάνεται απρόθυμη να πραγματοποιήσει μια επόμενη περιοδεία στο μέλλον.

Το γράμμα της Adele προς τους τυχερούς παρευρισκόμενους αναφέρει τα εξής:

«Αυτό ήταν λοιπόν. Ύστερα από 15 μήνες στον δρόμο και 18 μήνες για την τελευταία περιοδεία, έχουμε φτάσει στο τέλος. Περιοδεύσαμε σε ολόκληρη την Αγγλία και την Ιρλανδία, σε όλη την Αμερική και τελικά πήγαμε επίσης στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία. Το να περιοδεύει κανείς είναι ένα ιδιαίτερο πράγμα, που δεν μου ταιριάζει ιδιαίτερα καλά. Στην πραγματικότητα λατρεύω να μένω στη χώρα μου, και λαμβάνω τόσο μεγάλη χαρά από τα πιο μικρά πράγματα. Επιπλέον, είμαι δραματική στον τρόπο που αντιλαμβάνομαι τα πράγματα και έχω βιώσει μεγάλες εμπειρίες περιοδεύοντας. Αυτά όμως μέχρι τώρα. Έχω δώσει 119 συναυλίες και με τις τέσσερις τελευταίες, συνολικά θα είναι 123., Έχω βιώσει την απόλυτη συγκίνηση και ευχαρίστηση.

Έκανα αυτή την περιοδεία μόνο για εσάς, ελπίζοντας ότι θα έχει για εσάς τον ίδιο αντίκτυπο που είχαν σε εμένα μερικοί από τους αγαπημένους μου καλλιτέχνες. Ήθελα λοιπόν οι τελευταίες μου εμφανίσεις να είναι στο Λονδίνο διότι δεν ξέρω αν θα βρεθώ σε περιοδεία ξανά και ήθελα οι τελευταίες μου συναυλίες να είναι στην πατρίδα μου.

Σας ευχαριστώ που ήρθατε, για όλη σας την ασύλληπτη αγάπη και καλοσύνη. Θα τα θυμάμαι όλα αυτά για το υπόλοιπο της ζωής μου. Σας αγαπώ. Καληνύχτα για την ώρα ❤️Adele».

To Wembley Stadium στο λογαριασμό του στο twitter έγραψε: «Όπως ίσως έχετε ήδη ακούσει ... σήμερα σπάσαμε το ρεκόρ προσέλευσης που έχει σημειωθεί ποτέ σε συναυλία του νέου Wembley».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker