kiss-logo
Now playingU & UR HAND PINK
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Εμφάνιση έκπληξη πραγματοποίησαν οι Killers

Οι Killers εξέπληξαν ευχάριστα ένα μεγάλο αριθμό οπαδών τους, καθώς αποφάσισαν να εμφανιστούν σε ρόλο special guest ...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Οι The Killers, ύστερα από αιτήματα των οπαδών τους μέσα από τα social media, πραγματοποίησαν μια εμφάνιση-έκπληξη στη σκηνή του διάσημου φεστιβάλ Glastonbury.

Οι Killers εξέπληξαν ευχάριστα ένα μεγάλο αριθμό οπαδών τους, καθώς αποφάσισαν να εμφανιστούν σε ρόλο special guest act και μάλιστα επιλέγοντας για τη συναυλία τους την περίφημη σκηνή John Peel στην οποία είχαν εμφανιστεί και το 2004.

Ο τραγουδιστής και frontman του συγκροτήματος, Brandon Flowers δήλωσε αστειευόμενος στο συγκεντρωμένο πλήθος: «Λένε ότι ένα συγκρότημα μπορεί να εμφανιστεί δυο φορές στη σκηνή John Peel στην καριέρα του. Μια φορά στην αρχή και μια στο τέλος της. Όπως και να έχει, είναι πολύ ευχάριστο να είμαστε πάλι εδώ...».

Το setlist της συναυλίας περιλάμβανε σχεδόν όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους, μεταξύ των οποίων τα: ''Ηuman'', "Mr. Brightside," "Somebody Told Me", "Smile Like You Mean It," καθώς και το νέο τους σινγκλ "The Man."

Οι διοργανωτές είχαν φροντίσει να κρατούν ενήμερους τους πιστούς οπαδούς του συγκροτήματος σχετικά με την ξαφνική εμφάνιση. Εντούτοις, πολλοί από τους παρευρισκόμενους στο φεστιβάλ, δεν κατάφεραν να πλησιάσουν στη σκηνή όπου εμφανίστηκε το συγκρότημα, καθώς ο χώρος κατακλύστηκε από οπαδούς σε χρόνο ρεκόρ.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker