kiss-logo
Now playingBECAUSE OF YOU KELLY CLARKSON
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Ένα νέο ρεκόρ για την Katy Perry

Η Κaty Perry κατακτά για πρώτη φορά την κορυφή του Billboard Artist 100 chart...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Κaty Perry κατακτά για πρώτη φορά την κορυφή του Billboard Artist 100 chart.

Διανύοντας μια απόσταση από το No.44 μέχρι το No.1, η διάσημη τραγουδίστρια από την Αμερική, κατάφερε με την κυκλοφορία του άλμπουμ της "Witness", να καταγράψει ένα νέο ρεκόρ στη δισκογραφική της πορεία.

Η Katy Perry παρέμεινε συνολικά 149 εβδομάδες σε ανοδική πορεία στα αμερικανικά chart, ξεπερνώντας το ρεκόρ του Bruno Mars που κατείχε μέχρι πρόσφατα, με ανοδική πορεία διάρκειας 114 εβδομάδων.

Το Artist 100 chart, ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2014. Σκοπός του είναι να καταγράφει το σύνολο της δραστηριότητας των καλλιτεχνών, προσμετρώντας τις διαδικτυακές πωλήσεις, τις ακροάσεις, ραδιοφωνικές μεταδόσεις και πωλήσεις σινγκλ και άλμπουμ, καθώς και την αντίστοιχη διαδραστικότητα μέσα από τα social media. Μέσα από όλους αυτούς τους δείκτες, η εταιρία καταγράφει τη δημοτικότητα των καλλιτεχνών σε εβδομαδιαία βάση.

Το ρεκόρ της Perry εδράζεται στην κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ, που πρόσφατα σκαρφάλωσε στην κορυφή του Billboard 200. Το νέο άλμπουμ αποτελεί το τρίτο Νο.1 της τραγουδίστριας στο συγκεκριμένο chart, καθώς οι πωλήσεις του συνεχίζουν να αυξάνονται με αλματώδη ρυθμό.

Την πρώτη πεντάδα πάντως του Billboard Artist 100, συμπληρώνουν οι: Ed Sheeran, Bruno Mars, Kendrick Lamar και Justin Bieber.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker