kiss-logo
On airΚΩΣΤΑΣ ΣΙΤΟΠΟΥΛΟΣ 05:00 - 07:00
Listen live on kiss

Ένα παλάτι στην Πορτογαλία για τη Madonna

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, η βασίλισσα της ποπ επένδυσε ένα ποσό της τάξης των 6,4 εκατομμυρίων δολαρίων...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Για να σταθεί στο πλευρό του γιου της David, η Madonna σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού τύπου, αγόρασε ένα παλάτι στην Πορτογαλία. Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, η βασίλισσα της ποπ επένδυσε ένα ποσό της τάξης των 6,4 εκατομμυρίων δολαρίων (5 εκατ. στερλίνες), για την αγορά ενός παλιού παλατιού στην Πορτογαλία.

Το μοναδικό Σαλέ «Quinta do Relogio» που βρίσκεται στo ιστορικό κέντρο της Sintra, στη Λισσαβόνα της Πορτογαλίας, κατασκευάστηκε το 1865. Υπήρξε μόνιμη κατοικία του Κόμη José de Sousa Coutinho και αποτελείται από 11 κύριους χώρους και τέσσερα υπνοδωμάτια.

Το σαλέ έχει εμβαδόν 2000 τ.μ. και θα όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει στο εξής τη βάση του David, ο οποίος το τελευταίο διάστημα παίζει ποδόσφαιρο με την ομάδα νέων της Benfica και για τον λόγο αυτό η διάσημη μητέρα του περνάει αρκετό από τον χρόνο της στην Πορτογαλία.

Η εφημερίδα The Sun της Κυριακής μάλιστα, προσπαθεί να παρουσιάσει ένα εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ, αφού σύμφωνα με τις πηγές της η Madonna είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για το οίκημα από τον περασμένο Μάρτιο, όταν επισκέφτηκε για πρώτη φορά την πόλη.

Η Madonna και η οικογένειά της είναι προς το παρόν μόνιμοι κάτοικοι της Νέας Υόρκης, οι πληροφορίες όμως τη θέλουν να μετακομίζει στην Πορτογαλία τον Σεπτέμβριο, πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Όπως διαβάζουμε για το θέμα στην Daily Mail, η Madonna «είναι αποφασισμένη να αξιοποιήσει κάθε ευκαιρία του γιου της, που όπως φαίνεται έχει εξαιρετικό ταλέντο και θα πρέπει να το εξελίξει».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker