kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Εφαρμογή Coldplay για ενημέρωση στη διάρκεια της περιοδείας

Η εφαρμογή των Coldplay διατίθεται ήδη δωρεάν και έχει σχεδιαστεί για την αναλυτική παροχή πληροφοριών...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Μια εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα και tablet κυκλοφόρησε το βρετανικό συγκρότημα της εναλλακτικής ροκ μουσικής που δημιουργήθηκε στο Λονδίνο το 1996. Υπεύθυνος για τον σχεδιασμό της ευρηματικής κίνησης του συγκροτήματος είναι ο Brian Eno, που από την αρχή της ενασχόλησής του με τη βιομηχανία της μουσικής, έχει αποδείξει ότι είναι πραγματικά πρωτοπόρος.

Ο Eno, υπήρξε φυσικά ιδρυτικό μέλος των Roxy Music, ενώ θεωρείται εφευρέτης της μουσικής ambient.

Η εφαρμογή των Coldplay διατίθεται ήδη δωρεάν και έχει σχεδιαστεί για την αναλυτική παροχή πληροφοριών αναφορικά με το υπόλοιπο της περιοδείας τους.

Το συγκρότημα προτρέπει μέσα από τον λογαριασμό του στα social media τους οπαδούς του να κατεβάσουν την εφαρμογή κατά τη διάρκεια των ζωντανών τους εμφανίσεων.

Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν μουσικά μοτίβα και μοναδικές μελωδίες απλά πατώντας την οθόνη της συσκευής τους.

Η εφαρμογή έχει επίσης σχεδιαστεί για να ανιχνεύει πότε παίζεται ένα νέο σινγκλ του συγκροτήματος, ενώ δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα να επεμβαίνει συνθέτοντας μια νέα μελωδία βασισμένη στην αρχική σύνθεση.

Παράλληλα, το συγκρότημα των Coldplay αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα ακόμα EP, καθώς το ''Kaleidoscope'' θα διατίθεται από τις 17 Ιουνίου.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker