kiss-logo
Now playingFLOWERS MILEY CYRUS
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

U2: Songs Of Experience

Έχουμε, «μερικά αληθινά δυνατά, νέα τραγούδια». Παραγωγός του νέου άλμπουμ είναι ο Steve Lillywhite...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Όπως αποκάλυψε ο frontman και τραγουδιστής των U2, επιθυμία και πρόθεση του συγκροτήματος είναι να έχει κυκλοφορήσει τον νέο δίσκο το αργότερο μέχρι το τέλος του 2017.

Πρόκειται όπως είπε ο Bono για το follow-up άλμπουμ του ''Songs Of Innocence'' που κυκλοφόρησε το 2014. Η ολοκλήρωση της ηχογράφησης έχει καθυστερήσει σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού Rolling Stone, κατά ένα μεγάλο ποσοστό λόγω της περιοδείας για τα 30 χρόνια του συγκροτήματος.

Αυτή η μικρή παύση όμως, λειτούργησε θετικά στο αποτέλεσμα της νέας δουλειάς σύμφωνα με τον Ιρλανδό frontman. «Το βασικό πρόβλημα είναι ότι έχουμε έτοιμα 15 τραγούδια, αλλά πρέπει να επιλέξουμε για το νέο άλμπουμ μόνο 12. Δεν μας αρέσουν τα άλμπουμ μεγάλης διάρκειας», δηλώνει ο Bono.

Έχουμε, όπως συμπληρώνει, «μερικά αληθινά δυνατά, νέα τραγούδια». Το ''Little Things That Give You Away'' που έχει ήδη ακουστεί στις συναυλίες μας, είναι ένα από αυτά.

Παραγωγός του νέου άλμπουμ είναι ο Steve Lillywhite. «Ο Steve έχει μοναδικό ταλέντο και είναι εξαιρετικά ικανός όταν πρέπει να ολοκληρώσει ένα άλμπουμ ενώ το συγκρότημα βρίσκεται σε περιοδεία», δηλώνει ο Bono.

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker