kiss-logo
Now playingENJOY THE SILENCE DEPECHE MODE
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Δείτε τους U2 να ερμηνεύουν ζωντανά σε τηλεοπτική εκπομπή

Δείτε το βίντεο από την τηλεοπτική συνέντευξη και την ερμηνεία τους στο ''I Still Haven’t Found What I’m Looking For''...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Οι U2 εμφανίστηκαν πρόσφατα στο late night talk show του Αμερικανού τηλεπαρουσιαστή και κωμικού, Jimmy Kimmel και έδωσαν μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη, μέσα από την οποία αναφέρθηκαν στην τρομοκρατική επίθεση του Μάντσεστερ, ενώ το highlight της εκπομπής ήταν η ζωντανή εκτέλεσή τους πάνω στο αγαπημένο ''I Still Haven’t Found What I’m Looking For''.

Τα μέλη των U2, συμπληρώνουν φέτος 30 χρόνια από την κυκλοφορία του εμβληματικού τους άλμπουμ The Joshua Tree και το γιορτάζουν με μια περιοδεία που είναι αφιερωμένη στο συγκεκριμένο μουσικό έργο. Το συγκρότημα, αποφάσισε να κάνει μια στάση για να εμφανιστεί στην εκπομπή Jimmy Kimmel Live, ερμηνεύοντας με τη συνοδεία ακουστικών οργάνων και δεύτερων φωνητικών, την επιτυχία τους που περιλαμβάνεται στο εν λόγω άλμπουμ που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 1987.

Ο Bono προλόγισε μάλιστα το τραγούδι ως ένα: «Τραγούδι με στοιχεία gospel, που εξακολουθεί να χαρακτηρίζεται από ένα ανήσυχο πνεύμα».

Στην ομολογουμένως σύντομη συνέντευξή τους, οι U2 αναφέρθηκαν στην τρομοκρατική επίθεση του Μάντσεστερ. Ο Bono δήλωσε για την τραγωδία που ακολούθησε: «Αυτοί οι άνθρωποι μισούν τη μουσική, μισούν τις γυναίκες και τα μικρά παιδιά. Μισούν οτιδήποτε εμείς αγαπάμε. Όμως το Μάντσεστερ διακατέχεται από ένα ανίκητο πνεύμα, μπορώ να σας διαβεβαιώσω για αυτό».

Στις 2 Ιουνίου πρόκειται να κυκλοφορήσει μια επετειακή πολυτελή έκδοση του The Joshua Tree, που αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον από τους οπαδούς και τους εκπροσώπους του μουσικού τύπου.

 

Δείτε το βίντεο από την τηλεοπτική συνέντευξη και την ερμηνεία τους στο ''I Still Haven’t Found What I’m Looking For'':

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker