kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Αναφορές για θύματα σε συναυλία της Ariana Grande

Δυο εκρήξεις συγκλόνισαν το κοινό της αποψινής συναυλίας της Αμερικανίδας ποπ τραγουδίστριας Ariana Grande, στον μεγαλύτερο συναυλιακό χώρο του Μάντσεστερ της Μεγάλης Βρετανίας...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Δυο εκρήξεις συγκλόνισαν το κοινό της αποψινής συναυλίας της Αμερικανίδας ποπ τραγουδίστριας Ariana Grande, στον μεγαλύτερο συναυλιακό χώρο του Μάντσεστερ της Μεγάλης Βρετανίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, έχουν επιβεβαιωθεί 22 νεκροί και περίπου 50 τραυματίες. Τα στοιχεία της ταυτότητας των θυμάτων δεν έχουν γνωστοποιηθεί, όμως υπάρχουν πολλά παιδιά αγνοούμενα καθώς δεν έχουν επικοινωνήσει με τις οικογένειές τους μετά τη συναυλία.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, ακούστηκαν αρκετές «εκρήξεις», μερικά λεπτά μετά το πέρας της συναυλίας στο στάδιο Manchester Arena. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν οι εκρήξεις προέρχονται από το εσωτερικό του σταδίου, ή από τον σταθμό του μετρό που βρίσκεται στην περιοχή.

Τα διεθνή ειδησιογραφικά πρακτορεία αδυνατούν να παραθέσουν περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς το πλήθος αποχώρησε τρομαγμένο από τον χώρο της συναυλίας και οι περισσότεροι από τους παρευρισκόμενους δεν είναι ακόμα σε θέση να περιγράψουν το συμβάν λόγω του σοκ που έχουν υποστεί. Ωστόσο, κάνουν λόγο για βομβιστή αυτοκτονίας, ο οποίος φαίνεται πως πυροδότησε βόμβα στο χώρο του lobby του Manchester Arena, την ώρα που αποχωρούσαν οι παρευρισκόμενοι.

Υπήρξε τεράστια ανταπόκριση από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, ενώ οι υπεύθυνοι της αστυνομίας του Μάντσεστερ επιβεβαίωσαν ότι υπάρχει ένας αδιευκρίνιστος προς το παρόν αριθμός θανόντων ως αποτέλεσμα του συμβάντος.

Ο σταθμός Victoria του Μάντσεστερ δεν λειτουργεί για προληπτικούς λόγους, ενώ η αστυνομία έχει κινητοποιήσει ακόμα και ελικόπτερα και προσπαθεί εκκενώσει την περιοχή.

Η χωρητικότητα του σταδίου είναι 21.000 και ο αριθμός των παρευρισκομένων δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker