kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Αυτά είναι τα δισκογραφικά νέα της Shakira

Το πιο πρόσφατο από τα νέα τραγούδια της Shakira Isabel Mebarak Ripoll, έχει τίτλο ''Chantale'' και το απολαμβάνετε ήδη στον Kiss 92.9...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

''El Dorado'' είναι ο τίτλος του επερχόμενου άλμπουμ της Shakira. Πρόκειται για το ενδέκατο κατά σειρά στούντιο άλμπουμ της τραγουδίστριας από την Κολομβία, που κυκλοφόρησε στις 28 Μαΐου στην Ευρώπη.

Το πρώτο από τα σινγκλ του νέου εγχειρήματος έχει τίτλο ''Nada'' και είναι μπαλάντα, ενώ οι στίχοι του είναι εξ ολοκλήρου στα Ισπανικά. Το πιο πρόσφατο από τα νέα τραγούδια της Shakira Isabel Mebarak Ripoll, έχει τίτλο ''Chantale'' και το απολαμβάνετε ήδη στον Kiss 92.9.

Αξίζει να σημειώσουμε βέβαια, ότι στη διάρκεια της πρώτης μόνο εβδομάδας κυκλοφορίας του, το σινγκλ σημείωσε 13.000 ψηφιακές πωλήσεις και 1.6 εκατομμύρια streams. Το εν λόγω τραγούδι δεν είναι το μόνο στο οποίο συμμετέχει ο τραγουδιστής της reggaeton, Maluma, καθώς θα έχουμε την ευκαιρία να τον ακούσουμε και στη νέα σύνθεση που έχει τίτλο "Trap''.

Στη διάρκεια του 2016, η Shakira κατάφερε να κερδίσει δυο βραβεία Latin Grammy, για το καλύτερο άλμπουμ και για το λάτιν καλύτερο τραγούδι της χρονιάς για τη σύνθεσή της "La Bicicleta," που θα περιλαμβάνεται επίσης στο επερχόμενο άλμπουμ του Carlos Vives με τίτλο Vives.

Η Shakira είναι η Κολομβιανή καλλιτέχνης με τις υψηλότερες πωλήσεις όλων των εποχών, καθώς οι συνολικές της πωλήσεις ξεπερνούν τα 70 εκατομμύρια αντίτυπα σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

Το tracklist του άλμπουμ ''El Dorado'', περιλαμβάνει τους εξής τίτλους:

1. "Me Enamoré"
2. "Nada"
3. "Chantaje" (feat. Maluma)
4. "When a Woman"
5. "Amarillo"
6. "Perro Fiel" (feat. Nicky Jam)
7. "Trap" (feat. Maluma)
8. "Comme Moi" (Black M & Shakira)
9. "Coconut Tree"
10. "La Bicicleta" (Carlos Vives & Shakira)
11. "Deja Vu" (Prince Royce & Shakira)
12. "When We Said (Comme Moi)" [feat. MAGIC!]
13. "Toneladas"

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker