kiss-logo
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Νέο στούντιο άλμπουμ από τον Alice Cooper

Πρόκειται για την πρώτη στούντιο ηχογράφηση ύστερα από αποχή έξι χρόνων και η επερχόμενη κυκλοφορία θα διατίθεται...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ένα νέο στούντιο άλμπουμ ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ο Alice Cooper. Ο αστέρας της ροκ μουσικής, δηλώνει ότι το άλμπουμ του, με τίτλο ''Paranormal'', πρόκειται να κυκλοφορήσει σε δυο μήνες.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας έχει ήδη ανακοινωθεί από τη δισκογραφική Ear/Sony Music, και όπως όλα δείχνουν το άλμπουμ θα βρίσκεται στα δισκοπωλεία από τις 28 Ιουλίου.

Πρόκειται για την πρώτη στούντιο ηχογράφηση του Αμερικανού Vincent Damon Furnier (όπως είναι το αληθινό του όνομα), ύστερα από αποχή έξι χρόνων και η επερχόμενη κυκλοφορία θα διατίθεται σε μορφή διπλού Digipak CD και διπλού LP, ενώ θα υπάρχει φυσικά και σε μορφή Limited Box Set.

To νέο εγχείρημα περιλαμβάνει 12 συνθέσεις που έχουν ηχογραφηθεί στο Nashville από τον frontman και τα αρχικά μέλη του συγκροτήματός του, τους Dennis Dunaway, Neal Smith και Michael Bruce.

Το ''Paranormal'' θα περιλαμβάνει επίσης έκτακτες συμμετοχές καταξιωμένων εκπροσώπων της ροκ σκηνής, μεταξύ των οποίων ο Larry Mullen Jr. των U2, o Billy Gibbons των ZZ Top και ο Roger Glover των Deep Purple.

O Alice Cooper, με την αρχική σύνθεση του συγκροτήματός του, θα περιοδεύσει τον ερχόμενο Οκτώβριο σε πόλεις της Αυστραλίας, ενόψει της συμπλήρωσης των 40 ετών από την ίδρυση του συγκροτήματος.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker