kiss-logo
Now playingDON'T SPEAK NO DOUBT
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

H Katy Perry κριτής σε talent show

Η Katy Perry έχει επισήμως υπογράψει για τη συμμετοχή της σε ρόλο κριτή, για το γνωστό talent show...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Katy Perry έχει επισήμως υπογράψει για τη συμμετοχή της σε ρόλο κριτή, για το γνωστό talent show, American Idol.

H διάσημη τραγουδίστρια βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με τους υπεύθυνους της παραγωγής εδώ και αρκετές εβδομάδες. Η είδηση προέρχεται απευθείας από την ενημέρωση του καναλιού σχετικά με το επερχόμενο πρόγραμμα, που έλαβε χώρα σε στούντιο της Νέας Υόρκης.

«Αισθάνομαι μεγάλη τιμή και ενθουσιασμό, καθώς θα είμαι στην κριτική επιτροπή του παιχνιδιού που κατά παράδοση δημιουργεί νέους δρόμους και καταφέρνει να κάνει τα όνειρα πραγματικότητα», δήλωσε η Perry σχετικά με το θέμα.

«Συνεχώς ακούω νέες μουσικές και απολαμβάνω να ανακαλύπτω κρυμμένα διαμάντια. Μου αρέσει επίσης να προσφέρω τις γνώσεις μου σε νέους καλλιτέχνες αλλά και να τους δίνω μια ευκαιρία μέσα από τις περιοδείες μου».

Λίγες μόνο ώρες πριν από την ανακοίνωση του ονόματός της, η Katy Perry εμφανίστηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή της Ellen DeGeneres, δηλώνοντας ότι είναι εξαιρετική στο να «παρέχει εποικοδομητική κριτική» στους πρωτοεμφανιζόμενους καλλιτέχνες.

Σύμφωνα πάντως με τις αρχικές φήμες, η Kelly Clarkson προοριζόταν για τον ρόλο της Perry στην εκπομπή ταλέντων, όμως πρόσφατα άλλαξε γνώμη αποφασίζοντας να υπογράψει για μια αντίστοιχη θέση στο The Voice.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker