kiss-logo
Now playingFLOWERS MILEY CYRUS
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Δείτε τους U2 να ερμηνεύουν το ''Where The Streets Have No Name''

30 χρόνια μετά, το συγκρότημα ξεκινά την επετειακή περιοδεία του για την κυκλοφορία του εμβληματικού άλμπουμ...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Οι U2 είναι αναμφισβήτητα το πιο διάσημο συγκρότημα της εναλλακτικής ροκ σκηνής. Η σύνθεση του συγκροτήματος, παραμένει ίδια, αποτελούμενη από τους Πολ Χιούσον (ή αλλιώς Bono), Ντέιβιντ Ίβανς ή The Edge, Άνταμ Κλέιτον και Λάρρυ Μιούλεν Τζούνιορ.

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1976 αρχικά ως "Feedback", και μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του '80, ήταν ήδη παγκοσμίως γνωστοί. Η επιτυχία των συναυλιών τους ήταν μεγαλύτερη από την αντίστοιχη εμπορική, μέχρι το άλμπουμ που κυκλοφόρησαν το 1987, «The Joshua Tree», που εκτίναξε τη φήμη του συγκροτήματος «από ήρωες σε superstars» σύμφωνα με το μουσικό περιοδικό Rolling Stone.

30 χρόνια μετά, το συγκρότημα ξεκινά την επετειακή περιοδεία του για την κυκλοφορία του εμβληματικού άλμπουμ.

Το συγκρότημα έχει προγραμματίσει μια σειρά από εμφανίσεις, με έμφαση στις δυο συναυλίες του Twickenham Stadium στο Λονδίνο, στις οποίες ως support act θα εμφανιστεί ο Noel Gallagher των Oasis. H περιοδεία περιλαμβάνει αρκετές στάσεις, καθώς θα εμφανιστούν σε πόλεις όπως το Βερολίνο, η Ρώμη, η Βαρκελώνη, το Δουβλίνο, το Παρίσι, το Άμστερνταμ, οι Βρυξέλλες και άλλες.

Η ''The Joshua Tree tour'' ξεκίνησε από το BC Place Stadium στο Βανκούβερ του Καναδά. Οι U2 ξεκίνησαν το σετ τους με το αγαπημένο ''Sunday Bloody Sunday'', ενώ αποχαιρέτησαν τους χιλιάδες οπαδούς τους ερμηνεύοντας το ακυκλοφόρητο για την ώρα ''The Little Things That Give You Away''.

Ο Bono και η παρέα του ερμήνευσαν και τα 11 τραγούδια του άλμπουμ ''The Joshua Tree'', ενώ αίσθηση δημιούργησε και το σινγκλ τους ''Where The Streets Have No Name''.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο από τη ζωντανή ερμηνεία του ''Where The Streets Have No Name''.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker