kiss-logo
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Στην κορυφή του Alternative Songs Chart οι Revivalists

«Κανείς από εμάς δεν περίμενε ότι θα φτάσουμε μέχρι το Νο.1», δηλώνει ο frontman των Revivalists, David Shaw...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

«Είχαμε επίγνωση ότι έχουμε καταφέρει κάτι πολύ καλό, αλλά κανείς από εμάς δεν περίμενε ότι θα φτάσουμε μέχρι το Νο.1», δηλώνει ο frontman των Revivalists, David Shaw.

Επτά μήνες μετά την κατάκτηση της κορυφής στο Billboard Adult Alternative Songs Chart, το συγκρότημα κατάφερε μια ακόμα διάκριση, φτάνοντας μέχρι και την πρώτη θέση στο εξίσου σημαντικό Alternative Songs Chart, με την επιτυχία τους ''Wish I Knew You''.

Το συγκρότημα από την Νέα Ορλεάνη γίνεται με αυτό τον τρόπο το τρίτο που καταφέρνει να κατακτήσει το εν λόγω chart για το 2017 με την κυκλοφορία του πρώτου του Hit, ακολουθώντας τα ίχνη των Rag'n'Bone Man και Judah & the Lion.

Όπως συμπληρώνει ο David Shaw στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Billboard, η μεγάλη επιτυχία του συγκροτήματος αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη για όλους. Η μέθοδος που ακολούθησε το συγκρότημα από την αρχή της καριέρας του είναι απλή, καθώς όπως είπε: «Μπαίνουμε στο στούντιο και δουλεύουμε πάνω στα τραγούδια μας, μέχρι το σημείο που θα μείνουμε απόλυτα ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα».

Το άλμπουμ που φιλοξενεί την επιτυχία των The Revivalists, έχει τίτλο ''Men Amongst Mountains'', και έχει πουλήσει περισσότερα από 38.000 αντίτυπα στις Ηνωμένες Πολιτείες μόνο, μέχρι σήμερα, σύμφωνα με την Nielsen Music.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker