kiss-logo
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Οι Depeche Mode διασκευάζουν David Bowie

Δείτε το βίντεο με τη live διασκευή των Depeche Mode πάνω στο ''Heroes'' του David Bowie...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Οι Depeche Mode είχαν 48 τραγούδια στα Βρετανικά Singles Chart και δώδεκα στην κορυφαία δεκάδα άλμπουμ στα Βρετανικά charts, δύο από τα οποία έφτασαν στην θέση No.1.

Oι συνολικές πωλήσεις των Depeche Mode ξεπερνούν τα 100 εκατομμύρια σε άλμπουμ και σινγκλ παγκοσμίως, κάνοντας το συγκρότημα ένα από τα πιο επιτυχημένα ηλεκτρονικής μουσικής στην ιστορία της μουσικής. Είναι επίσης, σύμφωνα με το περιοδικό Q, ένα από τα 50 συγκροτήματα που άλλαξαν τον κόσμο.

Στο πρώτο σκέλος της Global Spirit περιοδείας θα δούμε τους Dave Gahan, Martin Gore και Andy Fletcher να παίζουν μπροστά σε περισσότερους από 1.500.000 οπαδούς, σε 32 πόλεις από 21 χώρες σε όλη την Ευρώπη. Η περιοδεία ξεκίνησε στη Στοκχόλμη στις 5 Μαΐου και περιλαμβάνει στάσεις σε γνωστούς συναυλιακούς χώρους όπως είναι το Paris’ Stade de France, το San Siro στο Μιλάνο και το Olympiastadion στο Βερολίνο.

Η Global Spirit Tour, προς υποστήριξη του άλμπουμ ''Spirit'', επιφύλασσε μια έκπληξη στους οπαδούς του συγκροτήματος που παραβρέθηκαν στη συναυλία της Στοκχόλμης, καθώς οι Depeche Mode παρουσίασαν για πρώτη φορά την προσωπική τους εκδοχή πάνω στο ''Heroes'' του David Bowie.

Δείτε το βίντεο με τη live διασκευή των Depeche Mode:

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker