kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

To ''Careless Whisper'' είναι το Νο.1 τραγούδι όλων των εποχών

Για πρώτη φορά το τραγούδι που έγραψε ο George Michael πριν από 33 χρόνια, κατέκτησε την πρώτη θέση στον κατάλογο των πιο αγαπημένων όλων των εποχών...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Για πρώτη φορά το τραγούδι ''Careless Whisper'' που έγραψε ο George Michael πριν από 33 χρόνια, κατέκτησε την πρώτη θέση στον κατάλογο των πιο αγαπημένων όλων των εποχών, σύμφωνα με δημοσκόπηση που πραγματοποίησε ένας από τους πιο γνωστούς ραδιοφωνικούς σταθμούς στη Μεγάλη Βρετανία.

Σχεδόν κατά παράδοση, στην κορυφή της λίστας με τα 500 All Time classics του βρετανικού Smooth Radio, συναντούσαμε το ''Imagine'' του John Lennon. Είναι η πρώτη φορά όμως, για τα τελευταία αρκετά χρόνια, που άλλο τραγούδι εκτοπίζει από την κορυφή την κλασική επιτυχία του πρώην ''Beatle''.

O κατάλογος με τα 500 πιο αγαπημένα τραγούδια όλων των εποχών, διαμορφώθηκε με ψηφοφορία στην οποία συμμετείχαν μερικές χιλιάδες ακροατών.

Στη φετινή ψηφοφορία ο George Michael αναδεικνύεται ως ο πιο αγαπημένος καλλιτέχνης των ακροατών, με τον Elton John να ακολουθεί.

Εκτός από τον George Michael, πολύ δημοφιλείς στο βρετανικό κοινό σύμφωνα με την ψηφοφορία είναι επίσης η Adele, ο Phil Collins, αλλά και ο Rod Stewart.

Από την ίδια λίστα δεν λείπουν ακόμα η Tina Turner, ο Elvis Presley και οι ABBA, που ακολουθούν με 15 τραγούδια ο καθένας.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το Smooth Radio είναι μέλος του μεγαλύτερου ομίλου ραδιοφώνων στη Μεγάλη Βρετανία, και ενός από τους σημαντικότερους στην Ευρώπη, με περισσότερο από 5.5 εκατομμύρια ακροατές. Αξίζει άλλωστε να σημειώσουμε ότι πρόεδρος του ομίλου είναι ο Sir Charles Allen.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker