kiss-logo
Now playingTWIST IN MY SOBRIETY JOANNE
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Επανασύνδεση των Bananarama ενόψει περιοδείας

Με την αρχική του σύνθεση πρόκειται να επανασυνδεθεί το συγκρότημα των Bananarama, για πρώτη φορά ύστερα από το 1988...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Με την αρχική του σύνθεση πρόκειται να επανασυνδεθεί το συγκρότημα των Bananarama, για πρώτη φορά ύστερα από την εμφάνισή τους στα Brit Awards που είχε πραγματοποιηθεί το 1988.

Το pop συγκρότημα που δημιουργήθηκε το 1979, δεν έχει ποτέ τυπικά διαλυθεί, τα μέλη του όμως έχασαν επαφή στη διάρκεια του χρόνου, καθώς αντιμετώπισαν μερικές δύσκολες καταστάσεις.

Η Siobhan Fahey άφησε προσωρινά το συγκρότημα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το 1989, ενώ η Jacquie O’Sullivan που την αντικατέστησε ''έφυγε'' από τη ζωή και λίγο αργότερα τα υπόλοιπα δυο βασικά μέλη (η Sara Dallin και η Keren Westwood) συνέχισαν ως ντουέτο συγκρότημα μετά το 1991.

Τα κορίτσια των Bananarama συναντήθηκαν ξανά με το αρχικό lineup, για μια τελευταία φορά το 1988 για τις ανάγκες των ετήσιων BRIT Awards.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής The Sun, οι Fahey, Dallin και Woodward αποφάσισαν να επανασυνδεθούν για μια ακόμα φορά, ύστερα από τόσα χρόνια, για τη διεξαγωγή μιας περιοδείας που θα καλύψει αρκετές πόλεις της Μεγάλης Βρετανίας σε πρώτη φάση.

Η Fahey δήλωσε πάντως ότι χρειάστηκε αρχικά χρόνος για να επεξεργαστεί την ιδέα της επανένταξης στην ομάδα.

«Δεν είπα αμέσως «ναι», εξήγησε. «Ήμουν σε πλήρες σοκ, αλλά αισθάνθηκα μια απόλυτη χαρά και ένιωσα ότι αυτή ήταν η κατάλληλη στιγμή στη ζωή μου. Συναισθηματικά αισθάνθηκα ότι ήταν κάτι που έπρεπε να επανεξετάσω, να επιστρέψω στις ρίζες μου και σε εκείνη την εποχή με τις καλύτερες φίλες μου. Πάμε να γυρίσουμε πίσω και να γιορτάσουμε αυτή την εκπληκτική ζωή που οδηγήσαμε μαζί στα είκοσι μας».

Η Westwood από την πλευρά της δήλωσε ότι: «Αυτή η επανασύνδεση θα είναι μια γιορτή για τα χρόνια που περάσαμε μαζί».

Η περιοδεία θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο. Η προπώληση των εισιτηρίων έχει πάντως ξεκινήσει ήδη και τα εισιτήρια διατίθενται διαδικτυακά ΕΔΩ.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker