kiss-logo
Now playingWITHOUT YOU MARIAH CAREY
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Νέα περιοδεία ανακοίνωσαν οι Scorpions

Η νέα περιοδεία του Klaus Meine και της παρέας του, φέρει τον τίτλο ''Crazy World''...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Τον προγραμματισμό μιας νέας περιοδείας ανακοίνωσαν οι Scorpions, στην οποία special guest συγκρότημα θα είναι οι Καλιφορνέζοι Megadeth.

Η νέα περιοδεία του Klaus Meine και της παρέας του, φέρει τον τίτλο ''Crazy World'', εμπνευσμένο από το επιτυχημένο άλμπουμ του συγκροτήματος που κυκλοφόρησε το 1991.

Η αφετηρία της περιοδείας έχει οριστεί στο Reading της Pennsylvania στις 14 Σεπτεμβρίου. Το οριστικό χρονοδιάγραμμα δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, καθώς η περιοδεία βρίσκεται υπό διαμόρφωση και φαίνεται να καλύπτει μόνο κάποιες πόλεις της Βόρειας Αμερικής προς το παρόν.

«Όταν το άλμπουμ μας Crazy World κυκλοφόρησε το 1991, ακριβώς στα τέλη του ψυχρού πολέμου, ξεκινήσαμε μια παγκόσμια περιοδεία ενώ ο κόσμος βίωνε μια τρέλα, αλλά υπήρχε ελπίδα και μια αίσθηση στον αέρα για ένα πιο ειρηνικό μέλλον. Σήμερα, 26 χρόνια αργότερα, το ''Crazy World'' ηχεί ξανά ως ένα καλό motto και εμείς ανυπομονούμε να συναντήσουμε ξανά τους αγαπημένους μας φίλους στα διάφορα στάδια και τους συναυλιακούς χώρους'', δήλωσε ο τραγουδιστής των Scorpions, Klaus Meine.

Οι Scorpions, που ανακοίνωσαν τον περασμένο Σεπτέμβριο την επίσημη ένταξη στο συγκρότημα του πρώην ντράμερ των Motorhead, Mikkey Dee, πρόκειται ωστόσο να εμφανιστούν σε μια σειρά από φεστιβάλ της Ευρώπης αυτό το καλοκαίρι, πριν την έναρξη της περιοδείας τους το φθινόπωρο.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker