kiss-logo
Now playingLADY (HEAR ME TONIGHT) MODJO
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Δείτε τη Melissa Etheridge να τραγουδά στο μετρό της Νέας Υόρκης.

Οι Νεοϋρκέζοι με έκπληξη αντίκρισαν τη βραβευμένη με Grammy τραγουδοποιό, στη στάση μετρό και απόλαυσαν από κοντά...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Δείτε τη Melissa Etheridge να τραγουδά στο μετρό της Νέας Υόρκης.

Ένα απρόσμενο happening βίωσαν οι πολίτες της Νέας Υόρκης, καθώς μια από τις στάσεις του υπόγειου μετρό της Νέας Υόρκης επέλεξε η διάσημη τραγουδίστρια Melissa Etheridge, για να ερμηνεύσει ακουστικά μερικά από τα τραγούδια της.

Οι Νεοϋρκέζοι με έκπληξη αντίκρισαν τη βραβευμένη με Grammy τραγουδοποιό, στη στάση μετρό του Columbus Circle και απόλαυσαν από κοντά το πρωινό ακουστικό show.

Η Melissa Etheridge δημιούργησε μια μικρή σκηνή από περαστικούς θεατές κάθε ηλικίας, τους οποίους αποζημίωσε και με το παραπάνω παρά τις μικρές τεχνικές δυσκολίες που αντιμετώπισε με τον ενισχυτή της. Το κοινό έδειξε πάντως να απολαμβάνει την παράσταση, καθώς η Etheridge ερμήνευσε δικές της επιτυχίες αλλά και διαφορετικά τραγούδια όπως το κλασικό ποπ θέμα ''On Broadway'' ή και το ''You Can not Always Get What You Want'' των Rolling Stones.

H Etheridge ήθελε προφανώς με αυτό τον εναλλακτικό τρόπο να προωθήσει την επερχόμενη εκπομπή της στο CNN, με τίτλο: ''Soundtracks''.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η μακρόχρονη δισκογραφία της περιλαμβάνει την κυκλοφορία δέκα στούντιο άλμπουμ καθώς και 33ων σινγκλ. Έχει τιμηθεί κατά καιρούς για το καλλιτεχνικό της έργο, όπως το 1992 και το 1994 για την Καλύτερη Γυναικεία Ροκ Εμφάνιση με τα τραγούδια «Ain't it heavy» και «Come to my window», αντίστοιχα, ενώ είναι επίσης γνωστή για το ακτιβιστικό της έργο.

Δείτε το βίντεο με την ακουστική ερμηνεία της Melissa Etheridge στο μετρό της Νέας Υόρκης.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker