kiss-logo
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Alicia Keys: από τη δισκογραφία στον ακτιβισμό

Την ανώτερη διάκριση της Διεθνούς Αμνηστίας έλαβε η Alicia Keys, καθώς τιμήθηκε με το Βραβείο Πρεσβευτή της Συνείδησης...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Την ανώτερη διάκριση της Διεθνούς Αμνηστίας έλαβε η Alicia Keys, καθώς τιμήθηκε με το Βραβείο Πρεσβευτή της Συνείδησης του οργανισμού για το 2017.

Ο εν λόγω διεθνής οργανισμός αγωνίζεται εμπράκτως για την υπόθεση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που παρά την εξέλιξη της κοινωνίας, δεν έχουν αναγνωριστεί στον ίδιο βαθμό σε κάθε γωνία της οικουμένης.

Ο θεσμός του Πρεσβευτή της Συνείδησης, αντανακλά τη δράση ατόμων ή ομάδων που μέσα από τη στάση τους έχουν επιδείξει εξαιρετικό θάρρος ορθώνοντας ανάστημα στην αδικία, ή που χρησιμοποίησαν τα ταλέντα τους για να εμπνεύσουν τους άλλους για την προώθηση των ανθρώπινων δικαιωμάτων.

Η Alicia Keys δήλωσε: «Η επιλογή στο πρόσωπό μου για το βραβείο του Πρεσβευτή της Συνείδησης από τη Διεθνή Αμνηστία είναι τεράστια τιμή. Με ενθαρρύνει να συνεχίσω να μιλάω ενάντια στην αδικία και να χρησιμοποιώ τη μουσική μου για να επιστήσω την προσοχή στα θέματα που με απασχολούν».
Στη διάρκεια της καριέρα της, η Keys έχει κερδίσει 15 βραβεία Grammy, ενώ ενέπνευσε και αγωνίστηκε για μια σειρά από κρίσιμα ζητήματα, όπως η μεταρρύθμιση της ποινικής δικαιοσύνης, η αντιμετώπιση του ιού HIV, η βία από τη χρήση πυροβόλων όπλων και το προσφυγικό ζήτημα.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker