kiss-logo
Now playingSOMEBODY ELSE'S LOVER TOTAL TOUCH
On airΚΩΣΤΑΣ ΣΙΤΟΠΟΥΛΟΣ 05:00 - 07:00
Listen live on kiss

Metallica: Hit The Stage!

Οι Metallica παρουσίασαν τον ''Hit the Stage'' διαγωνισμό τους, ενόψει της παγκόσμιας περιοδείας τους
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Οι Metallica παρουσίασαν τον ''Hit the Stage'' διαγωνισμό τους, ενόψει της παγκόσμιας περιοδείας τους.

Το Αμερικανικό heavy metal συγκρότημα του James Alan Hetfield και της παρέας του, διοργανώνει και πάλι ένα μεγάλο διαγωνισμό μουσικών ταλέντων, μέσα από τον οποίο θα προκύψει το συγκρότημα που θα έχει την ευκαιρία να ''ανοίξει'' μερικές από τις συναυλίες της μπάντας στη διάρκεια της ''WorldWired Tour''.

Πιο συγκεκριμένα, το συγκρότημα που θα διακριθεί μέσα από τον διαγωνισμό, θα έχει την ευκαιρία να εμφανιστεί στη σκηνή προλογίζοντας τους Metallica στο περίφημο Gillette Stadium, το Busch Stadium, το Alamodome, το AT&T Stadium και το στάδιο Soldier Field.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί σε διαφορετικές πολιτείες των Ηνωμένων Πολιτειών και οι οπαδοί των συγκροτημάτων θα έχουν τη δυνατότητα να στηρίξουν την επιλογή τους μέσω διαδικτυακής ψηφοφορίας που θα διεξαχθεί στο Ντάλας, το Σικάγο και αλλού.

Όλες οι ψηφοφορίες θα καταγραφούν από ραδιοφωνικούς σταθμούς και άλλους ιστότοπους, ενώ δυο φιναλίστ από κάθε διαγωνισμό θα περάσουν στην επόμενη φάση όπου οι ψηφοφορίες θα συνεχιστούν στα μέσα του Απριλίου από τον επίσημο ιστότοπο του συγκροτήματος.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker