kiss-logo
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Για την ηχογράφηση νέου υλικού συνεργάζονται οι Timbaland και Sam Smith

Μια σημαντική συνεργασία φαίνεται πως έχει ήδη υλοποιηθεί, μεταξύ δυο σπουδαίων εκπροσώπων της μουσικής βιομηχανίας, για λόγους δισκογραφίας...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Μια σημαντική συνεργασία φαίνεται πως έχει ήδη υλοποιηθεί, μεταξύ δυο σπουδαίων εκπροσώπων της μουσικής βιομηχανίας, για λόγους δισκογραφίας.

Όπως αναφέρει ο μουσικός τύπος της Μεγάλης Βρετανίας, ο Sam Smith συναντήθηκε στο στούντιο με τον εξίσου επιτυχημένο παραγωγό Timbaland, με σκοπό τη συνεργασία για την παραγωγή ενός νέου άλμπουμ.

Ο Timbaland αναμφισβήτητα αποτελεί ένα δυνατό χαρτί στον τομέα της παραγωγής μουσικής, καθώς πολλά από τα τραγούδια στα οποία έχει συμμετάσχει, έχουν γνωρίσει παγκόσμια επιτυχία.

Ο Timothy Zachery Mosley, ή αλλιώς "Timbaland", έχει πάντως παρομοιαστεί με παραγωγούς όπως οι Brian Eno, Phil Spector και Norman Whitfield από την άποψη ότι κατόρθωσε να επαναπροσδιορίσει τον ήχο ενός ολόκληρου είδους μουσικής με ένα άμεσα αναγνωρίσιμο στυλ παραγωγής

Ο Sam Smith, από την άλλη μεριά, δηλώνει πως ήρθε ο καιρός να προχωρήσει στην παραγωγή ενός ακόμα άλμπουμ, που όπως φαίνεται πρόκειται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker