kiss-logo
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Επιτραπέζιο παιχνίδι με την υπογραφή των Queen

Οι Queen αποφάσισαν να λανσάρουν στην αγορά το δικό τους επιτραπέζιο παιχνίδι «Μονόπολη»..
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Οι Queen αποφάσισαν να λανσάρουν στην αγορά το δικό τους επιτραπέζιο παιχνίδι «Μονόπολη».

Η ειδικά προσαρμοσμένη στο συγκρότημα των Queen εκδοχή της Monopoly πρόκειται να κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες και είναι ήδη διαθέσιμη για προπαραγγελία.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου: «Το παιχνίδι ακολουθεί κατά βήμα την ιστορία ενός από τα πιο εμβληματικά συγκροτήματα στην ιστορία της μουσικής, από την αφετηρία τους στις πιο ταπεινές σκηνές του Λονδίνου, μέχρι το σημείο της παγκόσμιας αναγνώρισης και λατρείας».

Το παιχνίδι διαθέτει έξι συλλεκτικές μάρκες Queen, εμπνευσμένες από την καριέρα τους σε συνδυασμό με τα γνωστά σημεία αναφοράς της Μονόπολης, ενώ ο πίνακας του παιχνιδιού περιλαμβάνει ως τοποθεσίες ξενοδοχεία, στούντιο ηχογράφησης και συναυλιακούς χώρους από την ιστορία της μπάντας και καλύπτει όλο το φάσμα από το 1970 μέχρι και το 1986.

Ο Brian May δήλωσε για το θέμα: «Πιστεύω ότι οι οπαδοί μας θα μαγευτούν από την έκταση των λεπτομερειών της ειδικής αυτής έκδοσης, ενός παιχνιδιού που είναι ήδη αγαπημένο πολλών».

Όπως συμπλήρωσε ο May: «Έχουμε καταφέρει να διαμορφώσουμε την παραδοσιακή εκδοχή του επιτραπέζιου παιχνιδιού σε ένα παιχνίδι περιπέτειας μιας ροκ μπάντας με ο,τι αυτό περιλαμβάνει. Οι παίχτες έχουν τη δυνατότητα να σχεδιάσουν μια πραγματική καριέρα για το αγαπημένο τους συγκρότημα, εξελίσσοντας βήμα βήμα την παγκόσμια περιοδεία του μέσα από προοδευτικά καλύτερες και μεγαλύτερες συναυλίες».

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker