kiss-logo
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Μια επετειακή κυκλοφορία για τα 50 χρόνια των Beatles

Η νέα έκδοση θα περιλαμβάνει διπλό CD, πολυτελές βινύλιο των 180 γραμμαρίων και super deluxe box set...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Το συγκρότημα των Beatles, που με την έλευσή του στα μουσικά πράγματα πυροδότησε μια πραγματική επανάσταση και άλλαξε τον ρου των πραγμάτων, συμπληρώνει φέτος 50 χρόνια από την κυκλοφορία του εμβληματικού άλμπουμ ''Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band''.

Πρόκειται για το όγδοο κατά σειρά άλμπουμ του αγγλικού ροκ συγκροτήματος, που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 1967 μέσω της δισκογραφικής εταιρείας "Parlophone" στην Ευρώπη και της "Capitol" στην Αμερική. Οι πωλήσεις του έχουν ξεπεράσει τα 30 εκατομμύρια αντίτυπα σε παγκόσμιο επίπεδο ενώ θεωρείται ένα από τα πιο επιδραστικά άλμπουμ όλων των εποχών, έχοντας καταταχθεί στην κορυφή της λίστας με τα "500 καλύτερα άλμπουμ όλων των εποχών" του περιοδικού "Rolling Stone.

Μια επανέκδοση του θρυλικού LP πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 26 Μαΐου από την Apple Corps Ltd./Universal Music. Η νέα έκδοση, υπό την επιμέλεια των Giles Martin και Sam Okell, περιλαμβάνει εκτός από τον στερεοφωνικό 5.1 surround ήχο, 34 νέες ηχογραφήσεις που δεν έχουν ποτέ κυκλοφορήσει σε αυτή τη μορφή μέχρι σήμερα.

Η νέα έκδοση θα περιλαμβάνει διπλό CD, πολυτελές βινύλιο των 180 γραμμαρίων και super deluxe box set με τετραπλό audio CD συν ένα Blu-ray αλλά και DVD disc.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker