kiss-logo
Now playingDUSK TILL DAWN ZAYN FEAT. SIA
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

O Lenny Kravitz πρόκειται να τιμήσει το έργο του Prince

Ο Lenny Kravitz θα παρουσιάσει ζωντανά ένα αφιέρωμα στη μουσική του Prince...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Το Rock and Roll Hall of Fame, ιδρύθηκε το 1983 και βρίσκεται στο Κλίβελαντ του Οχάιο. Είναι αφιερωμένο στην καταγραφή της ιστορίας των σημαντικότερων από τους μουσικούς και τα συγκροτήματα που με κάποιο τρόπο μέσα από την πορεία τους έχουν καταφέρει να επηρεάσουν τη μουσική βιομηχανία, κυρίως στον τομέα της ροκ.

Η διαδικασία ένταξης νέων μουσικών, περιλαμβάνει συστάσεις από καταξιωμένους ειδικούς της ροκ μουσικής, ψηφοφορία και άλλα κριτήρια. Από το 2017, οι νέοι υποψήφιοι που θα τιμηθούν στην ετήσια τελετή, θα συμμετέχουν στην τελετή παρουσίασης που θα πραγματοποιείται εναλλάξ στη Νέα Υόρκη και στο Hall of Fame στο Κλίβελαντ.

Ο Lenny Kravitz θα παρουσιάσει ζωντανά ένα αφιέρωμα στη μουσική του Prince, ενώ στην ίδια βραδιά θα εμφανιστεί ο Pharrell Williams αλλά και η Alicia Keys. Η φετινή τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 7 Απριλίου, στο Barclays Center στην περιοχή του Brooklyn και θα μεταδοθεί από το κανάλι HBO.

Μερικοί από τους καλλιτέχνες και τα συγκροτήματα που πρόκειται να ενταχθούν στο διάσημο Rock and Roll Hall of Fame στη φετινή διοργάνωση, είναι οι Pearl Jam, οι Yes, οι Journey, oι ELO και ο αποθανών ράπερ Tupac Shakur.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker