kiss-logo
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Μιούζικαλ η ζωή του Pharrell Williams

Οι δημοσιογραφικές αναφορές κάνουν λόγο για μια ταινία σε ύφος μιούζικαλ, στο πρότυπο του κλασικού έργου ''Ρωμαίος και Ιουλιέτα''...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Pharrell Williams πρόκειται να χρηματοδοτήσει την παραγωγή ενός μιούζικαλ με θέμα τη ζωή του. Τη συνεργασία του με τον βραβευμένο με Tony σκηνοθέτη, Michael Mayer ανακοίνωσε ο Williams, καθώς θα συμμετάσχει στην παραγωγή του ''Atlantis'', μαζί με τη συνεργάτιδά του Mimi Valdes. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Hollywood Reporter, ο Martin Hynes έχει ήδη ξεκινήσει τη συγγραφή του σεναρίου για το νέο φιλμ.

Οι δημοσιογραφικές αναφορές κάνουν λόγο για μια ταινία σε ύφος μιούζικαλ, στο πρότυπο του κλασικού έργου ''Ρωμαίος και Ιουλιέτα'', βασισμένο στα παιδικά χρόνια του Williams στην Virginia Beach της Βιρτζίνια.

Προς το παρόν δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο το ποιος θα ενσαρκώσει τον Pharrell στο έργο, ούτε έχει ανακοινωθεί το χρονοδιάγραμμα των γυρισμάτων.

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που ο Pharrell έχει εμπλακεί ενεργά στον χώρο της βιομηχανίας ταινιών, καθώς πρόσφατα συμμετείχε στην παραγωγή της ταινίας Hidden Figures που είχε μάλιστα προταθεί για βραβείο Όσκαρ.

Ο Pharrell Williams είναι επίσης παραγωγός μιας βιογραφικής ταινίας, με τίτλο ''Roxanne Roxanne''. Η ταινία αναφέρεται στην ιστορία της Roxanne Shante, μιας MC που κατάφερε μέσα από πολλές αντιξοότητες να γίνει δημοφιλής στις Ηνωμένες Πολιτείες στη διάρκεια της δεκαετίας του '80. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Chante Adams, Mahershala Ali και Nia Long, ενώ προβλήθηκε στο Sundance Film Festival τον Ιανουαριο του 2017.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker