kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Νέο άλμπουμ από τον Paul McCartney, με τον παραγωγό της Adele

Την παραγωγή του νέου υλικού, πάνω στο οποίο εργάζεται αυτή την περίοδο ο πάλαι ποτέ ''Beatle'', έχει αναλάβει ο Greg Kurstin...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ένα νέο στούντιο άλμπουμ ετοιμάζει ο Paul McCartney, σε συνεργασία με τον παραγωγό της Adele. Την παραγωγή του νέου υλικού, πάνω στο οποίο εργάζεται αυτή την περίοδο ο πάλαι ποτέ ''Beatle'', έχει αναλάβει ο Greg Kurstin, γνωστός κυρίως από την παραγωγή του ''Hello'' της Αdele.

O Αμερικανός συνθέτης και παραγωγός, Gregory Allen Kurstin, προσμετρά στο ενεργητικό του επίσης συνεργασίες με άλλους αξιόλογους καλλιτέχνες οπός η Sia, ο Beck, η Kelly Clarkson, η Ellie Goulding, η Pink, η Lily Allen και αρκετοί ακόμα.

Με την ευκαιρία της επετείου από τη βράβευση του McCartney με Grammy το 1989, ο καλλιτέχνης μίλησε στον Matt Everitt του BBC 6 και μεταξύ άλλων μοιράστηκε μνήμες του παρελθόντος, από την εποχή της συνεργασίας του με τον John Lennon και τον Stevie Wonder.

«Ετοιμάζω ένα νέο άλμπουμ και το απολαμβάνω. Βρισκόμαστε κάπου στη μέση του όλου εγχειρήματος και ανυπομονώ για το αποτέλεσμα», δήλωσε ο πρώην ''Beatle'', του οποίου το τελευταίο προσωπικό άλμπουμ κυκλοφόρησε το 2013.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker