kiss-logo
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

H Adele αφιερώνει στα θύματα της επίθεσης του Λονδίνου

Δείτε το βίντεο με την Adele να αφιερώνει την επιτυχία της στα θύματα της επίθεσης.
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Πέντε άτομα έχασαν τη ζωή τους, άλλοι 40 περίπου ήταν οι τραυματισμένοι και ένας τουλάχιστον αστυνομικός δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι. Αυτός ήταν ο τραγικός απολογισμός της επίθεσης που σημειώθηκε σε ένα από τα πιο καλά φυλασσόμενα σημεία της πόλης του Λονδίνου.

Η Adele βρισκόταν στη Νέα Ζηλανδία, και συγκεκριμένα στο Auckland, στο πλαίσιο της περιοδείας της. Η τραγουδίστρια από τη Μεγάλη Βρετανία, διέκοψε για λίγα λεπτά τη ροή του προγράμματός της, για να αποτίσει φόρο τιμής στα θύματα της πρόσφατης τρομοκρατικής επίθεσης που έλαβε χώρα στη γέφυρα Westminster του Λονδίνου.

Η Adele αφιέρωσε ένα από τα τραγούδια της, και συγκεκριμένα το "Make You Feel My Love" που περιλαμβάνεται στο ντεμπούτο της άλμπουμ με τίτλο 19, που κυκλοφόρησε το 2008.

«Σήμερα έγινε μια τρομοκρατική επίθεση στην ιδιαίτερη πατρίδα μου, στην καρδιά του Λονδίνου. Βρίσκομαι κυριολεκτικά στην άλλη πλευρά του κόσμου και θέλω να δουν μέχρι εκεί τα φώτα μας και να ακούσουν τη φωνή μας», είπε η διάσημη τραγουδίστρια στο κοινό της.

«Είναι πολύ περίεργο το να μην είμαι κοντά τους, το μόνο που θα ήθελα είναι να βρεθώ στην πατρίδα μου, μαζί με τους φίλους και την οικογένειά μου».

Δείτε το βίντεο με την Adele να αφιερώνει την επιτυχία της στα θύματα της επίθεσης.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker