kiss-logo
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Δήλωσε συμμετοχή για να είσαι ο επόμενος προπονητής της Madonna

«Αν έχετε αυτό που χρειάζεται, δηλώστε συμμετοχή», είναι το μήνυμα που αναφέρει η τραγουδίστρια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ένα νέο διαγωνισμό, ή καλύτερα μια πρόσκληση για δήλωση ενδιαφέροντος ανακοίνωσε η Madonna μέσα από επίσημο ιστότοπο. Η βασίλισσα της ποπ, μέσα από ένα live video καλεί τους απανταχού υποψήφιους να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους αν θέλουν να αναλάβουν καθήκοντα νέου προπονητή χορού.

«Αν έχετε αυτό που χρειάζεται, δηλώστε συμμετοχή», είναι το μήνυμα που αναφέρει η τραγουδίστρια.

Η Madonna ενώνει τις δυνάμεις της με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας χορού Dance On, της οποίας είναι συνιδρυτής, και της οποίας η βάση βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, προς αναζήτηση νέων ταλέντων.

Οι ενδιαφερόμενοι χορευτές και δάσκαλοι χορού, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή αποστέλλοντας ένα σύντομο βίντεο διάρκειας 60 λεπτών, και στο οποίο θα παρουσιάζουν τις χορευτικές τους ικανότητες κατά το πρώτο μισό, ενώ στο δεύτερο μισό θα επιδεικνύουν την ποιότητα της φυσικής τους κατάστασης.

«Σε περίπτωση που κάποιος θεωρεί ότι πληροί τις προδιαγραφές, δεν έχει παρά να δοκιμάσει την τύχη του», δηλώνει η Madonna.

Αν τυχόν είστε ένας από τους υποψήφιους και θέλετε να διαγωνιστείτε, μπορείτε να υποβάλετε το αίτημά σας στον επίσημο ιστότοπο του διαγωνισμού.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker