kiss-logo
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Την επανέκδοση του άλμπουμ ''Pop'' ανακοίνωσαν οι U2

To άλμπουμ ''Pop'', συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια από την ημερομηνία κυκλοφορίας του, και οι δημιουργοί του αποφάσισαν να το γιορτάσουν...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Μια ανανεωμένη εκδοχή του άλμπουμ που κυκλοφόρησε το 1997, με μια super-deluxe έκδοση, αλλά και μια μεγάλη περιοδεία για την προώθηση της κυκλοφορίας, θέτουν ως προτεραιότητα στα σχέδια τους οι U2.

To άλμπουμ ''Pop'', συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια από την ημερομηνία κυκλοφορίας του, και οι δημιουργοί του αποφάσισαν να το γιορτάσουν με τον καλύτερο τρόπο.

Σύμφωνα με προηγούμενες ανακοινώσεις του συγκροτήματος, οι U2 σκοπεύουν να γιορτάσουν ακόμα μια επέτειο το 2017, καθώς ένα από τα πιο σπουδαία LP τους, το ''The Joshua Tree'' συμπληρώνει 30 χρόνια από την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι το ''Pop'', αποτέλεσε ένα νέο σημείο αναφοράς για το συγκρότημα, χάρη στον νέο για την εποχή και για τη μπάντα ηλεκτρονικό ήχο του, που ξάφνιασε αρκετά το κοινό και δίχασε τους κριτικούς, σε βαθμό που τους οδήγησε να επαναπροσδιορίσουν τον ήχο τους επιστρέφοντας τον επόμενο χρόνο σε πιο γνωστά μονοπάτια με το soundtrack του ''Rattle and Hum''.

Όπως είχε δηλώσει ο Bono σε συνεντεύξεις της εποχής, η επεξεργασία του ''Pop'' στο τελικό στάδιο της παραγωγής δεν ολοκληρώθηκε ποτέ σωστά, καθώς υπήρχαν χρονικές προθεσμίες που έπρεπε να τηρηθούν και για τις οποίες το συγκρότημα είχε βιαστεί να δεσμευτεί. Ύστερα από αυτό, οι U2 προσπάθησαν πολύ να τελειοποιήσουν τα τραγούδια του άλμπουμ, μέσα από μια σειρά νέων remixes ή και με την προσθήκη νέων στοιχείων στις live εκτελέσεις.

«Εν κατακλείδι, δεν είπαμε ποτέ ότι πρόκειται για ένα κακό άλμπουμ. Αντίθετα, το αγαπάμε. Απλά αυτή η νέα κυκλοφορία είναι ένας τρόπος για να ακούσουν οι φίλοι και οπαδοί μας, πώς θα αποτυπώνονταν το άλμπουμ καλύτερα, αν είχαμε λίγο ακόμα χρόνο στη διάθεσή μας την εποχή που το ηχογραφούσαμε», δηλώνει ο Bono στο μουσικό περιοδικό Rolling Stone.
 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker