kiss-logo
Now playingSOMEONE LIKE YOU ADELE
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

«Έφυγε» από τη ζωή η Joni Sledge

Η Joni Sledge, τραγουδίστρια και μέλος του διάσημου συγκροτήματος Sister Sledge, έφυγε από τη ζωή στην ηλικία των 60 ετών...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Joni Sledge, τραγουδίστρια και μέλος του διάσημου συγκροτήματος Sister Sledge, έφυγε από τη ζωή στην ηλικία των 60 ετών.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε νεκρή από φιλικό πρόσωπο, στην οικία της στο Φοίνιξ της Αριζόνα, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του συγκροτήματος.

Τα αίτια του θανάτου δεν έχουν γίνει γνωστά ακόμα, η Joni Sledge όμως δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Η Joni, μαζί με τις άλλες δυο αδελφές της που αποτελούν το συγκρότημα, είχε εμφανιστεί στη σκηνή τον περασμένο Οκτώβριο, ενώ επρόκειτο να εμφανιστούν ξανά ζωντανά την επόμενη εβδομάδα στο Λος Άντζελες.

«Με θλίψη σας ενημερώσουμε ότι μας αγαπητή αδελφή και μητέρα, Joni απεβίωσε χθες. Παρακαλώ προσευχηθείτε για την οικογένειά μας. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την προστασία της ιδιωτικής μας ζωής. Σας αγαπάμε, ο Θεός να σας ευλογεί όλους», ήταν το σύντομο μήνυμα που ανάρτησε η οικογένεια μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker