kiss-logo
Now playingRELAX TAKE IT EASY MIKA
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

O Ed Sheeran είναι ο καλλιτέχνης με τις περισσότερες πωλήσεις, στη Μ.Βρετανία

«Η Adele είναι η μόνη που έχει πουλήσει περισσότερους δίσκους από εμένα στο διάστημα των 10 χρόνων»
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

O Ed Sheeran είναι ο σύγχρονος καλλιτέχνης με τις περισσότερες πωλήσεις στη Μεγάλη Βρετανία.

Ακολουθώντας τα ίχνη της Adele, o Sheeran όπως όλα δείχνουν πρόκειται να είναι ο καλλιτέχνης με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη διάρκεια της πρώτης μόνο εβδομάδας αναφορικά με τις νέες κυκλοφορίες.

Ο Sheeran με τα νέα τραγούδια του που σαρώνουν τα chart, απολαμβάνει το προνόμιο και το ρεκόρ, να καταλαμβάνει 16 διαφορετικές θέσεις στο επίσημο Top 40 Chart της Μεγάλης Βρετανίας.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, το νέο άλμπουμ του Ed Sheeran ÷ (λέγεται 'Divide') έχει σημειώσει πωλήσεις της τάξης των 672,000 αντιτύπων, στη διάρκεια μόνο της πρώτης εβδομάδας κυκλοφορίας του. Στην εποχή των ψηφιακών πωλήσεων και του διαδικτύου, πρόκειται για μεγάλο κατόρθωμα καθώς είναι ο πρώτος άντρας καλλιτέχνης που το κατάφερε αυτό (στη Μ.Βρετανία) και με αυτό το ρεκόρ έρχεται τρίτος πίσω από την  Adele που με το '25' είχε καταφέρει να πουλήσει 800.307 αντίτυπα κατά την πρώτη μόνο εβδομάδα, αλλά και τους Oasis με το 'Be Here Now' (696.000 αντίτυπα)

Το τελευταίο άλμπουμ της Adele βέβαια, κατάφερε να πουλήσει περισσότερα από 20 εκατομμύρια αντίτυπα συνολικά. Εντούτοις δεν πήγε τόσο καλά στον τομέα των singles chart, καθώς δεν ήταν εξαρχής διαθέσιμο στις διάφορες ψηφιακές πλατφόρμες.

Ο Ed Sheeran δήλωσε στο περιοδικό GQ ότι: «Η Adele είναι η μόνη που έχει πουλήσει περισσότερους δίσκους από εμένα στο διάστημα των 10 χρόνων. Αλλά αν δεν την αντιμετωπίσω ως σημείο αναφοράς, δεν πρόκειται να καταφέρω να σπάσω το φράγμα των πωλήσεων». 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker