kiss-logo
Now playingYOU WILL NEVER KNOW IMANY
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Beyoncé και Madonna για τα δικαιώματα των γυναικών

«Παλεύουμε για την εκπαίδευση, για την υγεία, για τη δικαιοσύνη - για κάθε κορίτσι και κάθε γυναίκα»...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Beyoncé και η Madonna συντάχθηκαν στο πλευρό των γυναικών του κόσμου, καταδικάζοντας τις διακρίσεις σε βάρος του ''αδύναμου φύλου''.

Οι δυο διάσημες τραγουδίστριες, με αφορμή την Ημέρα των Γυναικών, απαίτησαν από το παγκόσμιο γυναικείο κίνημα, την ανάληψη δράσεων για ισότητα στις εργασιακές σχέσεις και την οικογένεια.

Την υπόθεση της ισότητας των δυο φύλων, υπερασπίστηκαν και άλλοι διάσημοι της showbiz, μέσα από ένα κοινό ψήφισμα που υπέγραψαν σε ανοικτή επιστολή.

Ανάμεσα στα ονόματα των υποκινητών της δράσης, μπορεί κανείς να διακρίνει διάσημους ηθοποιούς αλλά και αστέρες της μουσικής βιομηχανίας όπως οι: Salma Hayek, John Legend, Julia Roberts, Jada Pinkett Smith, Coldplay, Freida Pinto και Dakota Johnson.

«Έχουμε φτάσει σε ένα κρίσιμο σημείο στην ιστορία του γυναικείου κινήματος, όπου είναι απαραίτητο να αναλάβουμε άμεση δράση», αναφέρει η ανοικτή επιστολή.

Η πρόσφατη νομοθεσία και η ρητορική των τελευταίων ετών, «έχουν θέσει δεκαετίες προόδου για τα θέματα των γυναικών σε κίνδυνο»... συνεχίζει η επιστολή.

Κλείνοντας την επιστολή, οι διοργανωτές της δράσης δηλώνουν ότι: «Παλεύουμε για την εκπαίδευση, για την υγεία, για τη δικαιοσύνη - για κάθε κορίτσι και κάθε γυναίκα. Παλεύουμε για το μέλλον μας, γιατί κανένας από εμάς δεν μπορεί να κινηθεί προς τα εμπρός, αν οι μισοί από εμάς έχουν μείνει πίσω...».

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker