kiss-logo
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Το πόρισμα για την αιτία θανάτου του George Michael

Δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα το πόρισμα αναφορικά με την αιτία θανάτου του άτυχου αστέρα της μουσικής βιομηχανίας...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα το πόρισμα αναφορικά με την αιτία θανάτου του άτυχου αστέρα της μουσικής βιομηχανίας. Το πόρισμα φέρει την υπογραφή του ανώτερου ιατροδικαστή της πολιτείας, Darren Salter.

Η ανακοίνωση, που θέτει τέλος στις συζητήσεις περί των αιτίων αλλά και κλείνει το κεφάλαιο της περαιτέρω διερεύνησης, αναφέρει πως: «Πρόκειται για διατατική μυοκαρδιοπάθεια με μυοκαρδίτιδα και λιπώδες ήπαρ, η έρευνα έχει διακοπεί και δεν υπάρχει λόγος για ανακρίσεις ή οποιαδήποτε περαιτέρω έρευνα».
Στο παρελθόν πολλές εικασίες είχαν ακουστεί σχετικά με την αιτία θανάτου του George Michael. Μερικοί έκαναν λόγο για υπερκατανάλωση ουσιών, ενώ άλλοι μιλούσαν για ασθένεια που τον είχε καταβάλει. Ο εξάδελφος άλλωστε του τραγουδιστή, Andros Georgiou, είχε ισχυριστεί μέσα από την εκπομπή της Victoria Derbyshire στο BBC ότι ο George είχε επιστρέψει το τελευταίο διάστημα στη χρήση σκληρών ναρκωτικών. Σύμφωνα με τον Andros, ο ξάδελφος του είχε καταναλώσει υπερβολική ποσότητα ναρκωτικών, που τον οδήγησε στο θάνατο εκείνο το μοιραίο βράδυ της 25ης Δεκεμβρίου στην οικία του στο Oxfordshire.

Είναι γεγονός άλλωστε, πως το 2015, ο George Michael αναγκάστηκε να παρακολουθήσει ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης σε ειδικό κέντρο της Ελβετίας. Σύμφωνα όμως με διαρροές στα media, είχε επιστρέψει σύντομα μετά το τέλος της αγωγής στις κακές του συνήθειες.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker