kiss-logo
Now playing'74-'75 CONNELLS
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Δείτε τον Ed Sheeran να ερμηνεύει την επιτυχία του με παιδικά μουσικά όργανα

Απολαύστε το βίντεο με το απόσπασμα της πρόσφατης εκπομπής ''The Tonight Show''.
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Ed Sheeran εμφανίστηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή υψηλής ακροαματικότητας ''The Tonight Show'' του διάσημου παρουσιαστή Jimmy Fallon.

Ο Sheeran ακολούθησε την καθιερωμένη πρακτική του παρουσιαστή, αποδεχόμενος με μεγάλη δόση χιούμορ την πρόταση να ερμηνεύσει από κοινού μαζί με τους Jimmy Fallon and the Roots, την επιτυχία του ''Shape Of You'', αλλά με παιδικά μουσικά όργανα ακριβώς όπως είχε συμβεί στο παρελθόν με την Adele, τη Mariah Carey και τους Metallica μεταξύ άλλων.

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι το σινγκλ ''Shape of You'', διανύει την έβδομη εβδομάδα παραμονής στο Hot 100 chart και σύμφωνα με τις προβλέψεις θα κρατήσει τη θέση του για μερικές εβδομάδες ακόμα.

To «Shape of You» κυκλοφόρησε στις 6 Ιανουαρίου 2017 από τη δισκογραφική Atlantic Records ως προπομπός του τρίτου κατά σειρά στούντιο άλμπουμ του καλλιτέχνη, που θα ακολουθήσει στις 3 Μαρτίου με τίτλο «Divide».

Για την προώθηση του «Shape of You», δημιουργήθηκε ένα πρόχειρο βίντεο, το οποίο με την κυκλοφορία του κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερα από 190 εκατομμύρια views σε διάστημα ενός μήνα, ενώ σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε φυσικά να ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια.

Απολαύστε το βίντεο με το απόσπασμα της πρόσφατης εκπομπής ''The Tonight Show''.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker