kiss-logo
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Επιστρέφει στη δισκογραφία ύστερα από 25 χρόνια ο Roger Waters

Τίτλος του επερχόμενου άλμπουμ είναι ''Is This The Life We Really Want?''...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Το πρώτο του ροκ άλμπουμ ύστερα από 25 χρόνια ετοιμάζει ο Roger Waters των θρυλικών Pink Floyd. Τίτλος του επερχόμενου άλμπουμ είναι ''Is This The Life We Really Want?''. O Waters, παρουσίασε επίσημα την είδηση μέσα από ένα teaser video, με την ένδειξη ''coming soon''.

Για την παραγωγή του επερχόμενου άλμπουμ, ο Roger Waters συνεργάζεται με τον Nigel Godrich, παραγωγό που έχει συνδέσει το όνομά του κυρίως με τους Radiohead αλλά είναι επίσης γνωστός για τη δουλειά του με άλλους κορυφαίους της μουσικής βιομηχανίας όπως οι: Beck, Paul McCartney, U2 και R.E.M.

Για την προώθηση του νέου άλμπουμ, ο Waters προετοιμάζει επίσης μια νέα περιοδεία με τίτλο: ''Us+Them''. Η περιοδεία πρόκειται να ξεκινήσει στις 26 Μαΐου, με αφετηρία την πόλη του Κάνσας στο Μισούρι. Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, θα περιλαμβάνει 11 ημερομηνίες στη Βόρεια Αμερική καθώς και μια συναυλία στο περίφημο Staples Center του Λος Άντζελες και μια ακόμα στο Pepsi Center του Ντένβερ.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το περιεχόμενο των συναυλιών δεν έχουν ανακοινωθεί, αντίθετα μάλιστα ο Waters δηλώνει ότι θα τηρηθεί αυστηρά η διακριτικότητα καθώς το show που ετοιμάζει θα περιλαμβάνει πολλές εκπλήξεις.

«Θα είναι σίγουρα ένα μείγμα από το παλαιότερο υλικό μου, μαζί με υλικό από την εποχή των Pink Floyd αλλά και νεότερο υλικό. Η αναλογία μεταξύ παλαιού και νέου υλικού θα είναι 75/25% αλλά όλα μαζί θα συνδέονται σε ένα απόλυτα θεαματικό show, ακριβώς όπως υπήρξαν και όλα τα προηγούμενά μου», δηλώνει ο θρυλικός μουσικός.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker