kiss-logo
Now playingU & UR HAND PINK
On airΚΩΣΤΑΣ ΣΙΤΟΠΟΥΛΟΣ 05:00 - 07:00
Listen live on kiss

Ένα άγαλμα για τον David Bowie, αξίας 1.2 εκατομμυρίων δολαρίων

Προτομή για τον David Bowie αποφάσισαν να χρηματοδοτήσουν οπαδοί του «Λευκού Πρίγκιπα» που έφυγε από τη ζωή το 2016...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Προτομή για τον David Bowie αποφάσισαν να χρηματοδοτήσουν οπαδοί του «Λευκού Πρίγκιπα» που έφυγε από τη ζωή τον Ιανουάριο του 2016 αφήνοντας ένα τεράστιο κενό στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία.

Το γκρουπ των φανατικών οπαδών του καλλιτέχνη, αισιοδοξεί μάλιστα να συγκεντρώσει ένα ποσό μεγαλύτερο των 1.2 εκατομμυρίων δολαρίων για την κάλυψη του κόστους κατασκευής.

Το άγαλμα του Bowie θα φέρει τη μορφή του μουσικού όπως εικονίζεται στο εξώφυλλο του Aladdin Sane, του εμβληματικού άλμπουμ που κυκλοφόρησε το 1973 και υπήρξε ένα από τα πιο σημαντικά στην ιστορία της μουσικής.

Το άγαλμα θα έχει ύψος μεγαλύτερο των 25 μέτρων και θα στηθεί στην περιοχή Brixton του Λονδίνου, στην πατρίδα του θανόντος.

Η επίσημη ιστοσελίδα του Bowie έχει αγκαλιάσει αυτή την πρωτοβουλία, και ελπίζει να συγκεντρωθεί σύντομα το συγκεκριμένο ποσό ώστε να καλυφθεί το κόστος από δωρεές. Οι υπεύθυνοι για το εικαστικό έργο πάντως, προσδοκούν όχι μόνο στις δωρεές των απλών οπαδών, αλλά και στην οικονομική συνδρομή που μπορεί να αποσπάσουν από άλλους διάσημους μουσικούς καθώς και από την πολιτεία. Την όλη καμπάνια διευθύνει το γκρουπ ''This Ain't Rock'n'Roll'', που αποτελείται επίσης από μουσικούς και άλλους φανατικούς οπαδούς, εκτός από τους managers της ιστοσελίδας.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker