kiss-logo
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Οι Metallica είναι το καλύτερο συγκρότημα σύμφωνα με τα VO5 NME Awards 2017

«Λυπούμαστε που δεν μπορούμε να είμαστε εκεί μαζί σας, ελπίζουμε να έχετε όλοι ένα τρελό και υπέροχο βράδυ»...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Οι Metallica παρέλαβαν το πρώτο βραβείο ως καλύτερο συγκρότημα στην πρόσφατη τελετή που διοργανώθηκε για τα VO5 NME Awards 2017.

Οι Αμερικανοί heavy metal αστέρες, συναγωνίστηκαν για την πρώτη θέση κορυφαία συγκροτήματα και καλλιτέχνες από το χώρο του ροκ και του indie όπως οι: Tame Impala, Green Day, Kings Of Leon, A Tribe Called Quest και Tegan And Sara.

To συγκρότημα του James Hetfield και της παρέας του δεν κατάφερε λόγω υποχρεώσεων να παραβρεθεί στην απονομή της τελετής για να παραλάβει το βραβείο του. Φρόντισε ωστόσο να αποζημιώσει τους φανατικούς οπαδούς του με ένα σύντομο βίντεο, στο οποίο το συγκρότημα εκφράζει την ευγνωμοσύνη του από την Κοπεγχάγη.

«Ευχαριστούμε όλους όσους μας ψηφίσαν. Λυπούμαστε που δεν μπορούμε να είμαστε εκεί μαζί σας απόψε αλλά ελπίζουμε να έχετε όλοι ένα τρελό και υπέροχο βράδυ», δήλωσε ο ντράμερ της μπάντας, Lars Ulrich.

Η τελετή για την απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε στο περίφημο O2 Academy Brixton του Λονδίνου, και πολλοί ήταν οι διάσημοι καλλιτέχνες που παρευρέθησαν, ενώ την τελετή ανέλαβαν να κλείσουν με μια εξαιρετική ζωντανή εμφάνιση στη σκηνή οι Pet Shop Boys, που μάλιστα παρέλαβαν και το βραβείο τους για την κατηγορία Godlike Genius.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker