kiss-logo
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Νέο ρεκόρ για τον Justin Timberlake και την επιτυχία του «Can't Stop the Feeling!»

Το συγκεκριμένο σινγκλ βρίσκεται για 40 εβδομάδες στο Hot100 Top και είναι ένα από τα οκτώ συνολικά χιτ που το έχουν καταφέρει αυτό...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Μια από τις μεγαλύτερες χορευτικές επιτυχίες των τελευταίων μηνών αποτελεί το «Can't Stop the Feeling!» του Justin Timberlake που συνεχίζει να παίζεται ασταμάτητα σε Ευρώπη και Αμερική.

Ο Timberlake κατάφερε πρόσφατα χάρη στην επιτυχία του να συμπληρώσει 16 συνεχείς εβδομάδες στην κορυφή του Adult Contemporary Billboard chart, κατακτώντας με αυτό τον τρόπο ένα ρεκόρ που μόνο άλλοι 19 καλλιτέχνες κατέχουν από το 1961 που ξεκίνησε ο θεσμός.

Το συγκεκριμένο σινγκλ βρίσκεται επίσης για 40 εβδομάδες στο Hot100 Top και είναι ένα από τα οκτώ συνολικά χιτ που το έχουν καταφέρει αυτό στη διάρκεια των 58 ετών που διαρκεί ο εν λόγω θεσμός.

Αξίζει βέβαια να σημειώσουμε ότι στην κορυφή αυτής της λίστας των ρεκόρ βρίσκεται το σινγκλ «Truly Madly Deeply» των Savage Garden, που είχε συμπληρώσει 52 εβδομάδες στην κορυφή στο διάστημα 1997 – 1998.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το «Can't Stop the Feeling!» ξεκίνησε την εμπορική του πορεία σημειώνοντας 379.000 downloads στη διάρκεια της πρώτης μόνο εβδομάδας κυκλοφορίας του, ενώ αποτέλεσε το πέμπτο από τα τραγούδια του Timberlake που έφτασαν μέχρι την κορυφή του US Billboard Hot 100.

Είναι επίσης ένα από τα 26 τραγούδια στην ιστορία του Hot 100 chart που εντάχθηκαν με κατευθείαν είσοδο στο Νο1, ενώ είναι ένα από τα δυο τραγούδια που κατάφεραν με την κυκλοφορία τους να περάσουν κατευθείαν στην κορυφή του Digital Songs chart όπου και παρέμεινε για δέκα εβδομάδες.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker