kiss-logo
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

«Έφυγε» από τη ζωή ο θρύλος της αμερικανικής τζαζ και σόουλ, Al Jarreau

Ο σπουδαίος τραγουδιστής αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, που τον είχαν οδηγήσει στο να ακυρώσει μερικές από τις προγραμματισμένες ημερομηνίες της περιοδείας του
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο σπουδαίος μουσικός και τραγουδιστής αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, που τον είχαν μάλιστα οδηγήσει στο να ακυρώσει μερικές από τις προγραμματισμένες ημερομηνίες της πρόσφατης περιοδείας του. Όπως ανακοινώθηκε σήμερα, οι γιατροί του τον είχαν συμβουλεύσει να ακυρώσει όλη την υπόλοιπη περιοδεία του και μάλιστα να μην εμφανιστεί ξανά στη σκηνή τουλάχιστον για ένα χρόνο.

Ο εκπρόσωπος τύπου του καλλιτέχνη με μια λιτή ανακοίνωση έδωσε τα δυσάρεστα νέα στη δημοσιότητα. Ο Al Jarreau είχε εισαχθεί σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες τις τελευταίες μέρες, καθώς η υγεία του ήταν επιβαρυμένη.

Ο διάσημος τραγουδιστής είχε παρευρεθεί στον Λευκό Οίκο τον Απρίλιο του 2016, ύστερα από επίσημη πρόσκληση του Προέδρου Ομπάμα και της συζύγου του, σε μια συναυλία που μεταδόθηκε ζωντανά από τα αμερικανικά δίκτυα.

Ο ηλικίας 76 χρονών Jarreau, είχε στο ενεργητικό του 50 έτη ενεργής παρουσίας στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία ενώ είχε διακριθεί πολλές φορές για το ιδιαίτερο ταλέντο του και είχε τιμηθεί επτά φορές με Βραβείο Grammy.

Η οικογένειά του γνωστοποίησε την επιθυμία της για μια ολιγομελή τελετή ταφής σε κλειστό κύκλο. Σε όσους επιθυμούν να συνεισφέρουν με οποιοδήποτε τρόπο, η οικογένεια του καλλιτέχνη προέτρεψε αντί για την αποστολή λουλουδιών να καταβάλουν ένα ποσό στο ίδρυμα Wisconsin Foundation for School Music, για την ενίσχυση των μουσικών και των σπουδαστών της περιοχής.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker