kiss-logo
Now playingSAVAGE LOVE JAWSH 685 X JASON DERULO
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Ακόμα ένα ρεκόρ για τον Rag'n'Bone Man και το «Human»

Ο Rag'n'Bone Man κατάφερε να δημιουργήσει μεγάλη αίσθηση με την κυκλοφορία του ντεμπούτο στούντιο άλμπουμ του
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Rag'n'Bone Man κατάφερε να δημιουργήσει μεγάλη αίσθηση και επιτυχία με την κυκλοφορία του ντεμπούτο στούντιο άλμπουμ του.

Τον Ιούλιο του 2016 ο Rag'n'Bone Man κυκλοφόρησε αρχικά σε ψηφιακή μορφή το σινγκλ με τίτλο «Human» μέσω της Sony Music Entertainment. Η σύνθεση του κομματιού ανήκει στους Rag'n'Bone Man και Jamie Hartman ενώ την παραγωγή υπογράφει ο Ben Ash που είναι γνωστός και ως Two Inch Punch και έχει συνεργαστεί με αξιόλογους καλλιτέχνες όπως η Jessie Ware, ο Sam Smith, ο Brian Eno και άλλοι.

Το «Human» κατάφερε με την κυκλοφορία του να κατακτήσει την κορυφή των Official Singles Charts σε αρκετές χώρες, μεταξύ των οποίων η Αυστρία, η Γερμανία, το Βέλγιο και η Ελβετία, ενώ έγινε χρυσό με βάση τις πωλήσεις του στη Γερμανία, την Ιταλία, τη Σουηδία, την Ελβετία, την Αυστρία και την Ολλανδία.

Αφού κατέλαβε την κορυφή του Billboard Adult Alternative Songs και του Billboard + Twitter Emerging Artists chart, το τραγούδι του Rag'n'Bone Man κατάφερε ένα ακόμα αξιοσημείωτο ρεκόρ κατακτώντας και την κορυφή του LyricFind Global Chart.

Τα ''LyricFind Global'' και ''LyricFind U.S.'' chart, αποτυπώνουν και καταγράφουν το ρυθμό σύμφωνα με τον οποίο γίνονται ψηφιακές αναζητήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο και αντίστοιχα ειδικά στις ΗΠΑ, αναφορικά με τους στίχους του κάθε τραγουδιού.

Οι συγκεκριμένες εταιρίες κατέχουν ηγετική θέση στο χώρο τους, αφού συγκεντρώνουν στοιχεία από 4.000 συνεργαζόμενους εκδότες και περισσότερες από 100 εταιρίες μεταξύ των οποίων οι: Amazon, Pandora, Deezer, Shazam, Microsoft, Yahoo, SoundHound, iHeartRadio και πολλές άλλες.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker