kiss-logo
Now playingFROZEN MADONNA
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Τη μνήμη του Prince και του George Michael θα τιμήσουν στα φετινά Grammy

«Δυο μουσικές ιδιοφυΐες που έφυγαν πρόωρα από τη ζωή, και που λατρεύτηκαν από ένα μεγάλο μέρος των φίλων της μουσικής σε παγκόσμιο επίπεδο»
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Τη μνήμη του Prince αλλά και του George Michael αποφάσισαν να τιμήσουν οι παραγωγοί των φετινών βραβείων Grammy, σύμφωνα με τις πρόσφατες δηλώσεις στον τύπο.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα ονόματα των καλλιτεχνών που θα αναλάβουν να διεκπεραιώσουν αυτά τα δυο σύντομα αφιερώματα, δεν έχουν δοθεί ακόμα στη δημοσιότητα.

Ωστόσο ένας από τους καλλιτέχνες που θα βρεθεί στη σκηνή ερμηνεύοντας ζωντανά κάποια από τις επιτυχίες των δυο τραγουδοποιών θα είναι ο John Legend, σύμφωνα με τα νέα που διέρρευσαν νωρίτερα.

Ο Neil Portnow, Πρόεδρος της Ακαδημίας και υπεύθυνος για τη διοργάνωση της τελετής απονομής, έκανε λόγο σε πρόσφατη συνέντευξή του για: «Δυο μουσικές ιδιοφυΐες που έφυγαν πρόωρα από τη ζωή, και που λατρεύτηκαν από ένα μεγάλο μέρος των φίλων της μουσικής σε παγκόσμιο επίπεδο». Το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι να αποτίσουμε φόρο τιμής στους δυο αυτούς σπουδαίους καλλιτέχνες, συμπλήρωσε ο Portnow.

Από την πλευρά του ο παραγωγός των Grammy Awards, Ken Ehrlich, αναφέρθηκε συνολικά στην κακοδαιμονία του έτους που πέρασε αφήνοντας φτωχότερη τη μουσική βιομηχανία, καθώς μέσα στον χρόνο αυτό έφυγαν από τη ζωή αγαπημένοι καλλιτέχνες όπως ο David Bowie, ο Glenn Frey, ο Prince, ο Leonard Cohen και βέβαια ο George Michael.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker