kiss-logo
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Νέοι παρουσιαστές επιλέχθηκαν για την παρουσίαση των Brit Awards 2017

Ύστερα από την απόφαση του Michael Buble να αποσυρθεί από τη θέση του κεντρικού παρουσιαστή των φετινών Brit Awards, οι διοργανωτές επέλεξαν...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ύστερα από την απόφαση του Michael Buble να αποσυρθεί από τη θέση του κεντρικού παρουσιαστή των φετινών Brit Awards, οι διοργανωτές επέλεξαν τους Βρετανούς τηλεαστέρες Dermot O'Leary και Emma Willis για τη θέση αυτή.

Ο ηλικίας 41 ετών τραγουδιστής, αντιμετωπίζει ένα σοβαρό θέμα υγείας που προέκυψε στον τρίχρονο γιο του Noah πριν από μερικούς μήνες και για το σκοπό αυτό ο ίδιος και η σύζυγός του Luisana Lopilato επιλέγουν να βάλουν προσωρινά την καριέρα τους σε δεύτερη θέση.

Ο διάσημος τραγουδιστής επικοινώνησε πριν από μερικές μέρες με τους παραγωγούς της τελετής απονομής, εξηγώντας τους τη δυσάρεστη κατάσταση και ζητώντας την αντικατάστασή του.

Οι Dermot και Emma, είναι εξίσου δημοφιλείς στο τηλεοπτικό κοινό της Μεγάλης Βρετανίας, καθώς προέρχονται από την παρουσίαση γνωστών τηλεοπτικών talent show όπως το The X Factor και το The Voice U.K.

Ο Jason Iley, Πρόεδρος των Brit Awards και της Sony Music U.K., δήλωσε ικανοποιημένος από την αλλαγή παρουσιαστή, ενώ συμπλήρωσε πως: «Η σκέψη μας είναι με τον Michael και την οικογένειά του, ελπίζουμε να τον δούμε στο ρόλο του παρουσιαστή σύντομα σε κάποια από τις επόμενες εκδηλώσεις μας».

Ο Michael Buble σε παλαιότερη ανάρτηση του είχε δηλώσει σχετικά με την κατάσταση του μικρού Noah: «Αυτή τη δύσκολη για εμάς ώρα, ζητάμε μόνο τις προσευχές σας και σας παρακαλούμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα μας. Έχουμε ένα μακρύ ταξίδι μπροστά μας και ελπίζουμε ότι με την υποστήριξη της οικογένειας και των φίλων μας ανά τον κόσμο θα τα καταφέρουμε».

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker