kiss-logo
Now playingBABY DON'T HURT ME DAVID GUETTA, ANNE-MARIE & COI LERAY
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Κυκλοφορία deluxe boxset από τους Human League

Η νέα κυκλοφορία των Human League καλύπτει όλο το φάσμα της σαραντάχρονης καριέρας και αποδίδει κάθε ένα από τα ξεχωριστά κεφάλαια της μουσικής ιστορίας τους...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Παρά την επιτυχημένη καριέρα διάρκειας σχεδόν 40 χρόνων, το συγκρότημα των Human League θα προσδιορίζεται πάντα από την πρώτη τους δεκαετία. Η πορεία τους σηματοδοτείται από ένα μακρύ ταξίδι, που περιλαμβάνει στοιχεία από τον David Bowie και το πρώιμο synth-punk μέχρι και τη σκηνή του electro-pop.

Το 1977, οι Martyn Ware και Ian Craig Marsh δημιούργησαν ένα από τα πρώτα αμιγώς ηλεκτρονικά συγκροτήματα στη Βρετανία υπό το όνομα The Future, ενώ αμέσως προσλήφθηκε ο Philip Oakey περισσότερο λόγω της εμφάνισής του και λιγότερο χάρη στα φωνητικά του προσόντα. Τα τρία μέλη όμως διαφωνούσαν συχνά μεταξύ τους, με αποτέλεσμα το 1980 οι δυο πρώτοι να αποχωρίσουν αφήνοντας τον Oakey ο οποίος με τη σειρά του, στρατολόγησε στο νέο συγκρότημα τις νεαρές Joanne Catherall και Susan Ann Sulley που γνώριζε από τη συναναστροφή τους στο club Crazy Daisy του Sheffield.

Το συγκρότημα έχει κυκλοφορήσει εννέα στούντιο άλμπουμ μέχρι σήμερα, καθώς και 30 σινγκλ και αρκετές συλλογές. Οι συνολικές πωλήσεις τους σε άλμπουμ ξεπερνούν τα 20 εκατομμύρια.

Η νέα κυκλοφορία των Human League καλύπτει όλο το φάσμα της σαραντάχρονης καριέρας και αποδίδει κάθε ένα από τα ξεχωριστά κεφάλαια της μουσικής ιστορίας τους.

Η deluxe edition περιλαμβάνει τρία CD ή βινύλια με 47 τραγούδια σε remastered εκδόσεις των μεγαλύτερων επιτυχιών του συγκροτήματος καθώς και λιγότερο γνωστά, demos, remixes καθώς και κρυμμένα B-Sides.

Αναλυτικότερα το boxset περιλαμβάνει ένα βιβλίο, φωτογραφίες και memorabilia, καθώς και ένα DVD που περιέχει βίντεο του συγκροτήματος καθώς και ζωντανές τηλεοπτικές εμφανίσεις στο BBC.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker