kiss-logo
Now playingAIN'T NO SUNSHINE LIGHTHOUSE FAMILY
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Σεξουαλική κακοποίηση έχει υποστεί η κόρη του Michael Jackson

«Δεν ήταν μια καθόλου καλή εμπειρία και ήταν πραγματικά δύσκολο για μένα. Εκείνη την εποχή, δεν το είχα πει πάντως σε κανέναν»
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

H Paris Jackson, κόρη του Michael Jackson άνοιξε την καρδιά της στο μουσικό περιοδικό Rolling Stone και αποκάλυψε ότι στη διάρκεια της εφηβείας της έχει υποστεί σεξουαλική κακοποίηση από άνδρα τον οποίο δεν κατονόμασε.

Η ηλικίας 18 ετών τώρα κόρη του βασιλιά της ποπ, αντιμετωπίζει μια δύσκολη πραγματικότητα από τη στιγμή του θανάτου του διάσημου πατέρα της το 2009. Η καθημερινότητα της, περιλαμβάνει εκτός από τη γοητευτική πλευρά που προσδίδει η διασημότητα, ένα πολυετή αγώνα ενάντια σε διάφορους εθισμούς αλλά και στα συμπτώματα της κατάθλιψης.

Όπως παραδέχεται στο περιοδικό, η ίδια προσπάθησε να «μεγαλώσει πολύ σύντομα», κάνοντας λάθος συναναστροφές, ύστερα από την απόφαση της να παρακολουθήσει ιδιωτικό σχολείο αντί για την μέχρι κάποια ηλικία κατ’ οίκον εκπαίδευση.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, όταν ήταν 14 ετών, η νεαρή Paris είχε δεχτεί σεξουαλική κακοποίηση από ένα «άγνωστο» πρόσωπο. Δε θέλω να δώσω περισσότερες λεπτομέρειες στη δημοσιότητα, συμπλήρωσε. Όμως η επίδοξη ηθοποιός και διάδοχος του διασημότερου ανθρώπου στη βιομηχανία της μουσικής ομολόγησε ότι: «Δεν ήταν μια καθόλου καλή εμπειρία και ήταν πραγματικά δύσκολο για μένα. Εκείνη την εποχή, δεν το είχα πει πάντως σε κανέναν».

Η Paris περιγράφει τον εαυτό της ως «απ-ευαισθητοποιημένη» με την ιδέα του θανάτου, καθώς όπως είπε συνεχίζει να μάχεται ενάντια στην κατάθλιψη και την τοξικομανία, που τελικά την οδήγησαν στο να επιχειρήσει να αυτοκτονήσει τον Ιούνιο του 2013. Πρόσθεσε ότι μέχρι τότε, είχε ήδη αποπειραθεί να αυτοκτονήσει αρκετές φορές ακόμα.

«Ήταν μίσος για τον εαυτό μου," παραδέχτηκε, αποκαλύπτοντας ότι η αυστηρή κριτική των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης εναντίων της, της προκαλούσε μεγάλο άγχος.

«Χαμηλή αυτοεκτίμηση ήταν το πρόβλημά μου, θεωρώντας ότι δεν μπορούσα να κάνω τίποτα σωστά, σκεφτόμουν απλά ότι δεν ήμουν άξια να ζω πια».

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker