kiss-logo
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

H CIA θα ξεκινήσει έρευνες σχετικά με δήλωση της Madonna

«Είμαι θυμωμένη. Ναι είμαι εξοργισμένη. Ναι έχω σκεφτεί πάρα πολλές φορές να ανατινάξω τον Λευκό Οίκο, αλλά ξέρω ότι αυτό δεν θα αλλάξει τίποτα»
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών των Ηνωμένων Πολιτειών (Central Intelligence Agency ή αλλιώς CIA) θα ξεκινήσει κατά πάσα πιθανότητα έρευνες, σχετικά με την τελευταία δημόσια δήλωση της Madonna.

Η τραγουδίστρια κατάφερε να θέσει τον εαυτό της στο στόχαστρο της κύριας κρατικής υπηρεσίας που ασχολείται με τη συλλογή και την ανάλυση πληροφοριών για θέματα κρατικού ενδιαφέροντος, καθώς δήλωσε ότι: «Στο παρελθόν σκέφτηκα πολύ για το αν θα έπρεπε να ανατινάξω τον Λευκό Οίκο».

Η δημόσια δήλωση, που μπορεί να θεωρηθεί από τις αρχές ως προτροπή για τρομοκρατική ενέργεια, έχει ιδιαίτερη βαρύτητα καθώς έλαβε χώρα παράλληλα με την τελετή ανάληψης καθηκόντων του νέου Προέδρου.

Στο πλαίσιο των αντιδράσεων που προκάλεσε η αλλαγή στην ηγεσία του Λευκού Οίκου, η Madonna επέλεξε να συμμετάσχει ενεργά στην «Πορεία των Γυναικών» που πραγματοποιήθηκε χθες στην Ουάσιγκτον.

«Είμαι θυμωμένη. Ναι είμαι εξοργισμένη. Ναι έχω σκεφτεί πάρα πολλές φορές να ανατινάξω τον Λευκό Οίκο, αλλά ξέρω ότι αυτό δεν θα αλλάξει τίποτα», ήταν τα λόγια που αναστάτωσαν τους αξιωματούχους της κρατικής υπηρεσίας πληροφοριών.

Η Madonna μίλησε επίσης για την εποχή της τυραννίας που ακολουθεί, λέγοντας: «Καλώς ήρθατε στην επανάσταση της αγάπης. Για την εξέγερση, με την άρνησή μας ως γυναίκες να δεχτούμε αυτή τη νέα εποχή της τυραννίας».
Η τραγουδίστρια επέλεξε επίσης να ερμηνεύσει δυο από τις επιτυχίες της a Capella. Έτσι, θέλοντας να στείλει ένα ιδιαίτερο μήνυμα τραγούδησε μαζί με τους συγκεντρωμένους οπαδούς της τα: «Human Nature» και «Express yourself».

Πάντως, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, την τελική απόφαση σχετικά με την άσκηση ή όχι της δίωξης εναντίον της βασίλισσας της ποπ, θα λάβει το Γραφείο του Εισαγγελέα των Ηνωμένων Πολιτειών.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker