kiss-logo
Now playingFAMILY AFFAIR MARY J. BLIGE
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

H Lady Gaga προπονείται για να εμφανιστεί στο Super Bowl 2017

Για το σκοπό αυτό, η Lady έχει διαμορφώσει τον κήπο του σπιτιού της σε πίστα χορού, ώστε με την ομάδα των χορευτών της να προπονούνται καθημερινά...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Tην Κυριακή 5 Φεβρουαρίου πρόκειται να διεξαχθεί το Super Bowl 2017, και η Lady Gaga προετοιμάζεται ήδη με την ομάδα της για μια εξαιρετική εμφάνιση που θα γίνει κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου όπως συνηθίζεται.

Για το σκοπό αυτό, η Lady έχει διαμορφώσει τον κήπο του σπιτιού της σε πίστα χορού, ώστε με την ομάδα των χορευτών της να προπονούνται καθημερινά.

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε μάλιστα μερικές Behind the Scenes φωτογραφίες καθώς και ένα σύντομο βίντεο από τις προπονήσεις με υπότιτλο: «Training. Everyday all day».

Η Lady Gaga είχε αρχικά εκδηλώσει την επιθυμία της να τραγουδήσει από τη οροφή του σταδίου, σε μια προσπάθεια να αποδώσει ένα πραγματικά εντυπωσιακό show, κάτι όμως που δε φαίνεται να είναι εφικτό λόγω τεχνικών και άλλων προβλημάτων. Ο χώρος του σταδίου καλύπτεται πάντως από μια αναδιπλούμενη "υφασμάτινη οροφή» που μπορεί να ανοίξει σε μόλις επτά λεπτά. Επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά του σταδίου δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, και το τελικό show αναμένεται να είναι μια έκπληξη.

Τον περασμένο Οκτώβριο η τραγουδίστρια είχε ανέβει στην οροφή του club Bitter End στη Νέα Υόρκη, αφού είχαν αποκλείσει την περιοχή, για να ερμηνεύσει την επιτυχία της «Angel Down».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μεγάλη αίσθηση είχαν προκαλέσει οι Coldplay με την εμφάνισή τους στο περυσινό αθλητικό γεγονός, καθώς τη σκηνική παρουσία του συγκροτήματος είχαν ενισχύσει με τη συμμετοχή τους σε ρόλο special guest η Beyoncé και ο Bruno Mars.

Το «Super Bowl 2017» στεγάζει το NRG, ένα από τα μεγαλύτερα στάδια στο Houston, χωρητικότητας 71.795 ατόμων. Το αθλητικό - μουσικό γεγονός θα καλύψουν τηλεοπτικά τόσο το BBC, όσο και το Sky Sports Channel.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker