kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

«Ο George Michael πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών»

Αυτή την άποψη υποστήριξε ο ξάδελφος του George Michael, σε τηλεοπτική εκπομπή όπου παραβρέθηκε ως καλεσμένος
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Αυτή την άποψη υποστήριξε ο ξάδελφος του George Michael, σε τηλεοπτική εκπομπή όπου παραβρέθηκε πρόσφατα ως καλεσμένος.

Ο Andros Georgiou, εμφανίστηκε στην εκπομπή της Victoria Derbyshire στο BBC και αποκάλυψε ότι ο George είχε επιστρέψει το τελευταίο διάστημα στη χρήση σκληρών ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τον Andros, ο ξάδελφος του κατανάλωσε από λάθος υπερβολική ποσότητα ναρκωτικών το μοιραίο βράδυ της 25ης Δεκεμβρίου στην οικία του στο Oxfordshire.

«Θεωρώ ότι ο George κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα από κάποια ναρκωτική ουσία, σε συνδυασμό με αντικαταθλιπτικά φάρμακα και αλκοόλ την ίδια στιγμή. Ύστερα από αυτό, η καρδιά του απλά δεν άντεξε και σταμάτησε», ήταν τα ακριβή λόγια του.

Το 2015, σύμφωνα με τον ίδιο, ο George Michael αναγκάστηκε να παρακολουθήσει ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης σε ειδικό κέντρο της Ελβετίας, όμως σύμφωνα με τις πληροφορίες του είχε επιστρέψει στις κακές συνήθειες το τελευταίο διάστημα.

Ο Andros, υπήρξε παραγωγός μουσικής, και μάλιστα συνόδευε τον Michael στις περιοδείες του μέχρι και το 1998, όταν για προσωπικούς λόγους η σχέση των δυο έπαψε να είναι η καλύτερη.

Ελπίζω, συμπλήρωσε ο Andros Georgiou, η αστυνομία να καταφέρει να εξιχνιάσει την υπόθεση, να καταλήξει σε ένα συμπέρασμα και να αποδοθεί σύντομα η δικαιοσύνη.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker