kiss-logo
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Αμοιβές εκατομμυρίων δολαρίων έλαβαν η Mariah Carey και ο Elton John

Η αμοιβή της Mariah για ιδιωτικές ερμηνείες ξεκινά από τα τρία εκατομμύρια δολάρια, ενώ η τραγουδίστρια ταξίδεψε με ειδική πτήση...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Αμοιβές εκατομμυρίων δολαρίων έλαβαν η Mariah Carey και ο Elton John για να τραγουδήσουν στο γάμο Ρώσου ολιγάρχη.

Η Mariah Carey και ο Sir Elton John, έλαβαν αμοιβή μερικών εκατομμυρίων για να εμφανιστούν και να τραγουδίσουν στο γάμο της εγγονής ενός δισεκατομμυριούχου από τη Ρωσία.

Ο γάμος των ηλικίας 19 ετών Irene Kogan και Daniel Kenvey, έλαβε χώρα σε αίθουσα του Landmark Hotel στο Λονδίνο. Τους δυο σούπερσταρ της μουσικής βιομηχανίας είχε αναλάβει να προσκαλέσει ο ηλικίας 65 ετών παππούς της νύφης, επιχειρηματίας Valery Kogan ο οποίος μαζί με τον συνέταιρό του Dmitry Kamenshchik, είναι ιδιοκτήτες του αεροδρομίου Domodedovo της Μόσχας που είναι το μεγαλύτερο αεροδρόμιο στην ανατολική Ευρώπη.

Σύμφωνα με τις φήμες, η αμοιβή της Mariah για ιδιωτικές ερμηνείες ξεκινά από τα τρία εκατομμύρια δολάρια, ενώ η τραγουδίστρια ταξίδεψε με ειδική πτήση από τις Ηνωμένες Πολιτείες αποκλειστικά για την περίσταση.

Κατά το ίδιο δημοσίευμα της εφημερίδας, η αντίστοιχη αμοιβή για τον Elton ξεκινά από το ένα εκατομμύριο δολάρια, ενώ ανάμεσα στους εξαιρετικούς καλεσμένους το «παρών» έδωσε και ο ηθοποιός του Χόλιγουντ Antonio Banderas, o οποίος ευχήθηκε μάλιστα στο ζευγάρι μέσα από μια σύντομη ομιλία.

Η Mariah Carey αφιέρωσε στο ζευγάρι την επιτυχία της «We Belong Together», ενώ ο Elton John ερμήνευσε ζωντανά 12 τραγούδια και αφιέρωσε με τη σειρά του στη νεαρή νύφη το hit του «Tiny Dancer».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Βρετανικής εφημερίδας The Sun, στο ίδιο γαμήλιο πάρτι συμμετείχε και ο βραβευμένος με έξι Grammy παραγωγός και DJ Mark Ronson, ο οποίος είχε αναλάβει με το χορευτικό DJ set του να διασκεδάσει τους εκλεκτούς καλεσμένους.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker